![]() |
|
[Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) (/showthread.php?tid=2775) |
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 12-03-2016 Trzymam oryginalne opakowania tylko od vintage.
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Ralveyn - 12-03-2016 Czemu tylko od tych starych tama?:< Mogłabyś ładnie w pokoju sobie ułożyć te opakowania. (: Przy okazji Dogz, niepotrzebnie zmniejszasz te zdjęcia przez stronę zmniejszacz.pl to Ci tylko jakość psuje. Nasze forum ma coś takiego: ![]() Wystarczy że wkleisz link i w "wysokość" wpiszesz np. 300, a "szerokość" zostawisz puste. Wtedy forum samo zmniejszy obrazek.
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 12-03-2016 Dzięki Michu, te naklejki w żabki można w empiku kupić za około 4 zł i te z biedronkami i jabłkami. ![]() Jabłek jeszcze nie przykleiłam kupię nowe pudełko do Tama i przykleję, bo mam zamiar kupić Akai obudowę w jabłka. ![]() Jak też w komputerze nie mogłam bo mi się forum rozjechało i nie mogłam edytuj kliknąć tylko na smartfonie mogłam kliknąć edytuj. RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Inka - 12-03-2016 Kurka, ja używam Chrome i wszystko mi się ładnie zmniejsza. :c RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 02-04-2016 Teraz podoklejałam do pudła tego dużego nowe naklejki motylki i jabłuszka i teraz tak wygląda: RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Katechi - 02-04-2016 Fajnie te płaskie naklejki wyglądają, jakby oryginalnie były na tym pudełku nadrukowane
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 03-04-2016 Dzięki. Muszę sobie kupić drugie pudło na przechowywanie Tamków i elektronicznych zwierzątek, bo to już jest zapełnione i też jakoś podobnie je ozdobię naklejkami, żeby smutno nie wyglądało. A te płaskie naklejki jabłka, żabki, motyle w empiku można kupić za sztukę 4.99 zł.EDIT: Podoklejałam pieski i kotki bo mam takie elektroniczne zwierzątka: O i moje PowerPalz żabkę widać. RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Carol - 13-04-2016 Naćkane już strasznie xD za dużo tego wszystkiego imo, ale ja jestem minimalistka. XD RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Viktor - 13-04-2016 Mi się podoba, niby naćkane ale nie w aż taki chaotyczny sposób, każda naklejka wydaje się przemyślana. Chciałbym mieć taki talent do naklejania. XDD RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 13-04-2016 Tak nakleiłam jakie mam zwierzątka psy, koty, żabka itp. I, żeby miało swój urok np. tak wiosennie.
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Frogless - 13-04-2016 Dogz bardzo fajne są te nowe naklejki, ale tak bardzo podobała mi się ta poprzednia żabio - wiosenna wersja, że szok. Teraz też jest ładnie, ale wcześniej mnie zachwycało, było takie wooow XD. RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Pumpkin - 13-04-2016 Na bogato XD RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Katechi - 13-04-2016 To PowerPalz jest takie ogromne *-* RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Carol - 14-04-2016 To różowe to nie powerpalz, tylko kidipet.
RE: [Zdjęcia] Jak przechowujecie swoje TMGC. :) - Dogz - 14-06-2016 Kolejne zdjęcia jak przechowuję Tamki w tym pudełku zmieściły mi się dwa v5. ![]() ![]() ![]() ![]() I wszystkie moje Tamki w pudełkach w szafce biurkowej. ![]()
|