![]() |
|
PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tama-Go i Tamagotchi Friends (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! (/showthread.php?tid=2766) |
RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Carol - 27-10-2014 Też bym chciała Yukinotchi. *__* RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Viktor - 27-10-2014 Ja też. Kojarzy mi się z Yuki-ona z Yume Nikki. :cc RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Dogz - 28-10-2014 A oni przyślą e-maila, żeby podać swoje dane, żeby wysłali figurkę? RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Carol - 28-10-2014 Ja i Hilla same im wysłałyśmy swoje adresy wczoraj. RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Viktor - 28-10-2014 Tak. Dzisiaj mi jakaś kobieta odpisała by dodatkowo telefon podać, dla weryfikacji+kuriera. Dałam telefon mamy, bo mama pracuje w domu a ja się boję telefonów odbierać/w szkole nie odbiorę na czas. XDD RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Carol - 28-10-2014 Też dostałam odp i podałam nr telefonu. (: RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Dogz - 28-10-2014 (28-10-2014, 17:40)Carleesi napisał(a): Też dostałam odp i podałam nr telefonu. (: Tak samo u mnie.
RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Ralveyn - 28-10-2014 A dostaliście jakieś potwierdzenie, że te dane + numer im przyszły? RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Katechi - 29-10-2014 Ło, fajnie, że tyle osób z forum zgarnęło nagrody ![]() Carol, ta laska to ja xD RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Carol - 29-10-2014 To gratuluję. ^o^ RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Katechi - 29-10-2014 Dzięki, strasznie się ucieszyłam jak zobaczyłam w szkole wyniki, dobrze, że to było na długiej przerwie i ogarnęłam się przed lekcją xD Chyba będę częściej brać udział w konkursach Bandai xD Protip: napisałam krótką rymowankę do tego konkursu i tego pierwszego. Może oni to lubią xD O jakiej funkcji pisaliście? Ja o łączeniu, nie mam pojęcia o czym innym można by napisać xD RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - ArrianeAvenge - 29-10-2014 O Katechi gratulacje :3. Jak przyjdą do nas te figurki to może powstawiamy zdjęcia? XD O ile otrzymamy różne ;p. RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Viktor - 29-10-2014 Gratki Katechi. Ja opisałam zbieranie biżuterii.... XDD RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Ralveyn - 29-10-2014 Ja...granie w gry, kreatywnie. Totalnie pomysłu nie miałem. ![]() I gratki! RE: PRZECENA Tamagotchi friends w smyku oraz konkurs!!!!!!! - Carol - 29-10-2014 Ja pisałam o łączeniu przez NFC i jak to cudownie wpływa na Tamagotchi i przyjaźnie. xD |