![]() |
|
sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends (/showthread.php?tid=2572) |
RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Papillon - 24-03-2014 (24-03-2014, 19:07)cofuru napisał(a): Daniel no. :< Muszę jeszcze z rodzicami pogadać. To nie jest tak hop siup. Szkoda, że nie robisz holdów.W takim razie cena zostaje taka jaka była czyli 205 zł z kosztami wysyłki razem.Zależało mi na tym,aby szybko sprzedać to dlatego obniżyłem cenę. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Caremay - 24-03-2014 Rozumiem, ale pisałam, że nie jestem pewna. Jak coś to się zgłoszę. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Papillon - 24-03-2014 (24-03-2014, 19:15)cofuru napisał(a): Rozumiem, ale pisałam, że nie jestem pewna. Jak coś to się zgłoszę.Ok. Do kupionego tamagotchi dodaje instrukcję od pierca i to plastikowe opakowanie co z nim przyszło. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Ralveyn - 24-03-2014 Cofuru, mam nadzieję, że mnie nie zjesz, ale Daniel napisał mi na fejsbógu i chyba bym się zdecydował. Tzn. mam nadzieję, że uda mi się uzbierać pieniądze w tym tygodniu, ale jeżeli Cofuru odezwie się pierwsza, to jak najbardziej jest jej. *jak coś Maciejo ma nadzieję, że uda mu się podrzucić jej czekoladę na zgodę* RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Caremay - 24-03-2014 Nie no, ja się wycofałam, więc niech ktoś inny bierze. ^^ *jestem uczulona na czekoladę nadal, tum tum* RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Ralveyn - 24-03-2014 Tak więc, ja się chyba zdecyduję. :> Jutro powinien mi przyjść przelew ze sprzedanych rzeczy, to bym zapłacił w czwartek chyba. *właśnie wieem, moje życie nie ma sensu, to chociaż żelki dostaniesz. XDD* RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Papillon - 24-03-2014 (24-03-2014, 22:35)Maciejo napisał(a): Tak więc, ja się chyba zdecyduję. :> Jutro powinien mi przyjść przelew ze sprzedanych rzeczy, to bym zapłacił w czwartek chyba.Wasza rozmowa mnie rozwala.Jak będziesz miał pieniążki to wyślij mi adres na pw,bo juz mi się wykasował. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Caremay - 24-03-2014 *jak to nie ma sensu, kup mi zupkę chińsko i będę szczęśliwa* RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Papillon - 25-03-2014 Tamagotchi Friends sprzedane. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Pathss - 25-03-2014 Kurde mam chrapkę na P's xD RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Caremay - 25-03-2014 Daniel, Maciejo zdecydował się na Tamagotchi P's? RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Papillon - 25-03-2014 (25-03-2014, 17:26)cofuru napisał(a): Daniel, Maciejo zdecydował się na Tamagotchi P's?Powiedział,że jak uzbiera kasę w tym tygodniu to kupi. RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Ralveyn - 25-03-2014 *Zupka chińska już czeka* Generalnie jestem zdecydowany, ale nadal czekam na te piekielne przelewy, które idą już sto lat chyba. :v Ale mam rozumieć, że Wy się też jednak zdecydowałyście? Jeżeli tak to bierzcie - ważne by Daniel sprzedał.
RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Caremay - 25-03-2014 Ja nie kupuję jak coś. *kusi zupga* RE: sprzedam tamagotchi p's l&m ver,tamagotchi friends - Ralveyn - 25-03-2014 Michu, weź.. Jeżeli trafia Ci się taka fajna okazja, to korzystaj, tym bardziej jak sama wspominałaś, dawno niczego nowego nie miałaś. (: Generalnie Danielowi zależy na czasie, a mi te pioruńskie przelewy od przyszłego tygodnia "idą". Sam nie wiem, chyba zadzwonię i się dopytam, czy w ogóle je wysłano i czy będą w tym tygodniu. |