![]() |
|
Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tama-Go i Tamagotchi Friends (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. (/showthread.php?tid=2512) |
RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Pathss - 22-03-2014 No wlasnie jakie baterie do Tamagotchi Friends? RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Dogz - 22-03-2014 2 paluszki AAA. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Caremay - 22-03-2014 A, mam jeszcze jedno pytanie - baterie są dołączone do zabawki czy trzeba dokupić sobie? RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Dogz - 22-03-2014 TMGC Friends jest sprzedawane bez baterii. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Adalira - 08-04-2014 Czy jest jakiś sposób , żeby przejść wszystkie misje w Dream Town? Cały czas , nie mogę wejść do jakiegoś pomieszczenia bo jest noc i trzeba czekać na ranek ;__; A za każdym razem , jak wchodzę na początku jest ranek , wszystko ok , a po 5 minutach znowu noc... ;/ RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Carol - 08-04-2014 Wiele osób normalnie misje przeszło wszystkie i nikt nic nie mówił. o.o RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Adalira - 08-04-2014 To ja nie wiem co się z tym dzieje. ;___; Albo niektórzy mają tak dużo kasy na tmgc Friends , nie wiem czy to zarobione z gier czy jest może jakiś inny sposób na zdobycie dużej sumy gotchi punktów? ;--; RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Caremay - 08-04-2014 Ja jeszcze nie odkryłam jak zdobywać pieniądze na Dream Town i przenieść je do Tamagotchi Friends. Noc i dzień robi się co kilka minut w Dream Town jest normalne. Jeśli możesz wejść do jakiegoś pomieszczenia tylko nocą, to wiadomo, że musisz czekać na zmrok. I odwrotnie. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Adalira - 08-04-2014 Rozumiem , poprostu u mnie to trochę długo trwa... ;/ A co się dzieję po ukończeniu wszystkich misji? RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Dogz - 08-04-2014 Nic się nie dzieje po ukończeniu wszystkich misji. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Caremay - 15-04-2014 W jakim wieku mogę zeswatać Tamagotchi? I w jaki sposób? Czy swatka sama przychodzi czy to ja muszę się do niej pofatygować? RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Viktor - 15-04-2014 Chyba jak tamek ma 6 lat to wtedy pojawia się swatka pod ikonką drzwi. Nazywa się date place. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Carol - 15-04-2014 Hilla ma rację. RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Caremay - 18-04-2014 Czy aby zeswatać dwa Tamagotchi (z innego jajka) to muszę mieć zapełnione serduszko BBF? RE: Tamagotchi Friends - pytania i odpowiedzi. - Dogz - 19-04-2014 Nie musisz mieć zapełnionego serduszka BBF. Możesz wejść w opcję VISIT najlepiej, żeby Tamki łączyły się od nowej generacji i Tamki się spotkają zaprzyjaźnią i ożenią się i będą mieli dzieci. Ja tak robiłam. Ale jak wchodziłam w BFF Bump Tamki i tak się zaprzyjaźnią i ożenią się. Tylko jak chcesz je zeswatać to opcja VISIT.
|