![]() |
|
Szydełkowe Love - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Szydełkowe Love (/showthread.php?tid=2355) |
RE: Szydełkowe Love - Carol - 26-12-2013 To takie większe jest jak na e-book'a. Chyba mojego będę w tym nosić. ![]() EDIT: Wczoraj zrobiłam taki kolorowy woreczek: ![]() ![]() ![]() A dziś robię sobie rękawiczki bez palców, pierwszą już prawie skończyłam. x3
RE: Szydełkowe Love - Chantal - 26-12-2013 Jejku *.* Jakie piękne... Chciałabym mieć tak rozwiniętego skill'a ![]() RE: Szydełkowe Love - Carol - 26-12-2013 Chan, mam dla Ciebie tylko jedną radę: INTERNET. Ja pracuję tylko i wyłącznie na tutorialach + od listopada wychodzi pisemko "Szydełkowanie jest proste", które sobie kupuję. Wyszły na razie tylko 4 numery, bo wychodzi co 2 tygodnie. Jeśli sobie kupisz kolejny, na początku stycznia, to w nim właśnie będzie jak robić rękawiczki bez palców. ![]() Ja ostatnio w kiosku trafiłam już obydwa numery na styczeń (5 i 6), nie wiem jakim cudem już to tam mieli, ale zaoszczędziłam kasę, bo mi je mama kupiła. ![]() Kup sobie, kup, tam super rzeczy są.
RE: Szydełkowe Love - Chantal - 26-12-2013 Wiem, że dla chcącego nic trudnego. Teraz są święta, więc może choć trochę się porozwijam. Jednak u mnie w rodzinie panuje taki zwyczaj, że w niedziele i święta nie można szyć, szydełkować i robić na drutach. Osobiście ja dostaje szału i po ciemku zasuwam by mnie nikt nie przyłapał xD *koniec offtopu ( o ile nim jest *
RE: Szydełkowe Love - Carol - 27-12-2013 Omg, straszne. o.o Akurat wtedy, kiedy masz wolne nie możesz robić czegoś, co jest czasochłonne, śmieszne... Przecież to nie jest ciężka praca, a poza tym w ciągu tygodnia masz szkołę, to niby kiedy masz się tym zajmować? ;/ Współczuję. ;/// Skończyłam drugą rękawiczkę, ale fotki jutro, bo idę spać.
RE: Szydełkowe Love - Rhaenys - 27-12-2013 Chatal u mnie ta sama sytuacja z tą niedzielą i świętami Takie wierzenie ot.co.
RE: Szydełkowe Love - Carol - 28-12-2013 Chciałabym się pochwalić, że dziś po raz pierwszy w życiu używałam maszyny do szycia i zrobiłam podszewkę do mojego woreczka na tmgc i jestem bardzo, bardzo zadowolona z efektu, bo wyszło bardzo ładnie (moim zdaniem ^^") i czysto i nawet kieszoneczkę zrobiłam! ^o^ ![]()
RE: Szydełkowe Love - Rhaenys - 29-12-2013 Ładne
RE: Szydełkowe Love - Rhaenys - 29-12-2013 Prawdę mówiąc nic trudnego. Raczej trzeba mieć dużo cierpliwości a szczerze na drutach jest o wiele trudniej.
RE: Szydełkowe Love - Rhaenys - 29-12-2013 No to może tutoriale na yt poogladaj
RE: Szydełkowe Love - Carol - 04-01-2014 Kupiłam dziś w szmateksie na wagę puszysty szaliczek, żeby zobaczyć, czy da się to wgl spruć. No to patrzcie z czego teraz będę tworzyć. ![]() ![]() Oczywiście najpierw cały szaliczek dokładnie wyprałam i wysuszyłam, a dopiero potem się zabrałam za prucie.
RE: Szydełkowe Love - Carol - 07-01-2014 Pokrowce. ^o^ Na moje nowe v4.5: ![]() I na Apollo 8 in 1:
RE: Szydełkowe Love - Chantal - 07-01-2014 Śliczny ten na v4.5 . Super dobierasz kolorki ^^ RE: Szydełkowe Love - Martha - 08-01-2014 Są takie świetne ! Jeśli przyjmujesz zamówienia na te cudeńka to jestem zainteresowana
RE: Szydełkowe Love - Carol - 08-01-2014 Pewnie, że przyjmuję! Napisz do mnie na PW!
|