![]() |
|
[akcesoria] Sklepik u Carol - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [akcesoria] Sklepik u Carol (/showthread.php?tid=2219) |
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 31-05-2013 Kupiłam nowe włóczki i szydełko i od razu je wypróbowałam. ^__^ I tak powstał sweterek koloru bananowego z niebieskim kwiatuszkiem z tyłu: ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Francio30 - 31-05-2013 Ale ładny, kij, że kwiatek, nawet mi się podoba *_* RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - momo - 31-05-2013 Mi się bardzo podoba. Ten Kwiatek jest fajnie zrobiony i kolory do siebie pasują. Jestem ciekawa czy jak pasuje taki sweterek na iD czy iD L to pasuje na Tama-Go? RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 31-05-2013 Mogłabym spróbować zrobić większy jakbyś mi posłała dokładne wymiary Tama-GO. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - momo - 01-06-2013 Chyba trudno będzie dać wymiary... Ono takie jajowate strasznie jest. W ogóle, aktualnie nie mam go przy sobie. Zostało w Gdańsku. Jak wrócę, to spróbuję ci je podać. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 01-06-2013 Wiesz, kupiłam je specjalnie do cienkiej włóczki, bo to grubsze szydełko nie nadaje się do szydełkowania nią. Jest to po prostu mega niewygodne. A z cienkiej włóczki są drobniejsze oczka i praca wygląda bardziej misternie i po prostu ładniej. Chociaż np. na zrobienie czapki już się nie nadaje. xDEDIT: Zielony pokrowiec z niebieskim kwiatkiem z tyłu na TMGC+C zrobiony na zamówienie ![]() ![]() ![]() Bunny, wiem mniej więcej jakiej wielkości jest Tama-GO, bo miałam jedno, ale sprzedałam je Michu i teraz po prostu nie mam jak zrobić takiego pokrowca 'na oko', bo nie mogę go przymierzyć. ;/ RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - momo - 01-06-2013 Wrócę do domu, to spróbuję zmierzyć. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 10-06-2013 Pokrowiec z klapką i ozdobnym guzikiem na Tamagotchi iD / iD L / Plus Color / P's. ![]() ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 11-06-2013 Myślę, że 10 zł, bo ten guziczek jest taki metalowy z ozdobą. U Calyssy na Gotchiworld takie chodzą za $9... o.O EDIT: Zielony pokrowiec z żółtym akcentem. ![]() ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 11-06-2013 A żółty na kolorka? xDDD Oki, oki. Czekam na info. ![]() Nie przyszywam guziczków nitką, tylko włóczkę przeciągam, więc nawet niespecjalnie to widać no i jest mięciutkie.
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 05-07-2013 Wczorajsze dzieło - malinowy pokrowiec z fioletowymi akcentami. ^__^ W guziczku są zatopione suszone kwiatuszki. ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Zaczęłam robić pokrowce na zwykłe, czarno-białe Tamagotchi, ponieważ każde z nas takie posiada, a kolorowe nie każdy. ![]() Mogę robić rzeczy na zamówienie, jednak proszę, pamiętajcie, że robienie takich rzeczy pochłania i czas i materiały, więc musicie być pewni na 100%, że taki pokrowiec chcecie. ![]() Tu są dwa przykłady: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu są kolory włóczki, które aktualnie posiadam i guziczki: ![]() ![]() Każdy taki pokrowiec będzie kosztował 8 zł + koszt przesyłki. ![]() Będę wystawiać na allegro ze względu na ochronę praw konsumenta. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 22-07-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Srx, ale limit na obrazki. RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 24-07-2013 Boże, jak się cieszę, że Ci się podoba! Bałam się, że jak go dostaniesz, to stwierdzisz, że zrobiłam coś nie tak jak chciałaś. ;3 RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 01-09-2013 Jasne, że tak! Tylko powiedz jaki kolor / kolory (uprzedzam, umiem tylko w paski xD) no i guzik. ;>Robię też pokrowce na NDS'y, telefony... Mój 3DS się ma całkiem nieźle w takim pokrowcu. ^^ ![]() A poza tym robię też... ![]() ![]() ![]()
RE: [akcesoria] Sklepik u Carol - Carol - 04-09-2013 Hmmm, musiałabym się zastanowić jak to zrobić, ale jest to wykonalne. xD A cena... To by było BARDZO pracochłonne. O.O Kurka no. Z 40 zł bo bym na bank musiała dokupić włóczki. Mam nadzieję, że Cię to nie odstraszy. ;*
|