![]() |
|
ID L - pytania ogólne - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: ID L - pytania ogólne (/showthread.php?tid=2203) |
RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 30-04-2013 Tak, tak, tego, że ew. będą tylko wbudowane, to się domyśliłam. ^^ Dziękuję bardzo. ;* Dobra, to jeszcze jedno: w TMGC+C po zmianie wszystkich pokoi na królewskie domek zmieniał się w zamek. Czy w iD L po zmianie wszystkich pomieszczeń na jeden styl też zmienia się wygląd domku? RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 01-05-2013 Nie w ID L'u tego nie ma.
RE: ID L - pytania ogólne - Viktor - 06-05-2013 To jeden z paru powodów czemu warto mieć zwykłego colora. Może i postaci i opcji ma mało, ale niektóre opcje są niepowtarzalne. W iD L'u mało dopracowali pogodę... RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 06-05-2013 No właśnie - teraz się zorientowałam, że jeszcze w moim nie było burzy, albo choćby zwykłego deszczu, czy nawet szarówki. RE: ID L - pytania ogólne - Scalee - 06-05-2013 Dobra, to jeszcze jedno: w TMGC+C po zmianie wszystkich pokoi na królewskie domek zmieniał się w zamek. Czy w iD L po zmianie wszystkich pomieszczeń na jeden styl też zmienia się wygląd domku? Wtedy, kiedy kupisz najdroższe wbudowane pokoje (każdy po 5000) twój domek zmienia się w taki jakby luksusowy apartament, wieżowiec. Więc coś jest, nie kłamcie, hehe. XDD RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 06-05-2013 A jednak! Pada dzisiaj w moim iD L deszcz! xD O, dzięks Skal. (; Mam teraz cel zbierania kasy. ^__^ RE: ID L - pytania ogólne - Scalee - 06-05-2013 Najgorsze, że buda dla zwierzaka wtedy i tak pozostaje taka "przeciętna". RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 07-05-2013 Ej, co mam zrobić jak mi się pojawił napis "Happy Birthday" w pokoju? o.O Wiem, że jakaś postać ma urodziny, no ale co mam z tym zrobić, gdzieś iść czy jak...? RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 07-05-2013 Trzeba nastawić zegar na 7:29 AM i poczekać minutkę i wyświetli się kto ma urodziny. RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 07-05-2013 No ale po co...? Nie potrzebuje wiedzieć kto ma urodziny. Tylko czy coś się z tym robi. ;P
RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 07-05-2013 No w ID trzeba było kliknąć w tort, żeby zobaczyć który Tamek ma urodziny. RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 17-09-2013 Być może takie pytanie już padło, ale co ile Tamagotchi zmienia swoje etapy rozwoju? Co jeden/dwa dni? + jak zdobywa się tzw. stempelki? RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 17-09-2013 Dziękuję, Michu ^^ Pomogłaś mi. Tamagotchi z dziecko w nastolatka przemieniło się po jednym dniu. Dopiero co dostałam iD L, więc jestem początkująca. Dziękuję za pomoc jeszcze raz ^^ RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 19-09-2013 Niee, on rośnie codziennie, to te starsze wersje tak długo rosną... ;> RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 19-09-2013 No tak, dopiero teraz to zauważyłam ^^ Mam trzy kwiatuszki-stempelki: fioletowy, zielony i niebieski. Brakuje mi jeszcze jednego, ale nie wiem jak go zdobyć. Użyłam już wszystkich rzeczy jakie miałam dać tamkowi by je zdobyć. O ile się nie mylę, brakuje mi stempelka o kolorze żółtego... Ktoś mi pomoże? Moja postać to Lovelitchi. |