Forum Tama-World
ID L - pytania ogólne - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Tamagotchi +C/Hexagontchi/iD/iD L/ P's/4U (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: ID L - pytania ogólne (/showthread.php?tid=2203)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 30-04-2013

Tak, tak, tego, że ew. będą tylko wbudowane, to się domyśliłam. ^^ Dziękuję bardzo. ;*
Dobra, to jeszcze jedno: w TMGC+C po zmianie wszystkich pokoi na królewskie domek zmieniał się w zamek. Czy w iD L po zmianie wszystkich pomieszczeń na jeden styl też zmienia się wygląd domku?

RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 01-05-2013

Nie w ID L'u tego nie ma. Smutny

RE: ID L - pytania ogólne - Viktor - 06-05-2013

To jeden z paru powodów czemu warto mieć zwykłego colora. Może i postaci i opcji ma mało, ale niektóre opcje są niepowtarzalne. W iD L'u mało dopracowali pogodę...

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 06-05-2013

No właśnie - teraz się zorientowałam, że jeszcze w moim nie było burzy, albo choćby zwykłego deszczu, czy nawet szarówki.

RE: ID L - pytania ogólne - Scalee - 06-05-2013

Dobra, to jeszcze jedno: w TMGC+C po zmianie wszystkich pokoi na królewskie domek zmieniał się w zamek. Czy w iD L po zmianie wszystkich pomieszczeń na jeden styl też zmienia się wygląd domku?

Wtedy, kiedy kupisz najdroższe wbudowane pokoje (każdy po 5000) twój domek zmienia się w taki jakby luksusowy apartament, wieżowiec. Więc coś jest, nie kłamcie, hehe. XDD

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 06-05-2013

A jednak! Pada dzisiaj w moim iD L deszcz! xD
O, dzięks Skal. (; Mam teraz cel zbierania kasy. ^__^

RE: ID L - pytania ogólne - Scalee - 06-05-2013

Najgorsze, że buda dla zwierzaka wtedy i tak pozostaje taka "przeciętna".

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 07-05-2013

Ej, co mam zrobić jak mi się pojawił napis "Happy Birthday" w pokoju? o.O
Wiem, że jakaś postać ma urodziny, no ale co mam z tym zrobić, gdzieś iść czy jak...?

RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 07-05-2013

Trzeba nastawić zegar na 7:29 AM i poczekać minutkę i wyświetli się kto ma urodziny.

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 07-05-2013

No ale po co...? Nie potrzebuje wiedzieć kto ma urodziny. Duży uśmiech Tylko czy coś się z tym robi. ;P

RE: ID L - pytania ogólne - Dogz - 07-05-2013

No w ID trzeba było kliknąć w tort, żeby zobaczyć który Tamek ma urodziny.

RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 17-09-2013

Być może takie pytanie już padło, ale co ile Tamagotchi zmienia swoje etapy rozwoju? Co jeden/dwa dni?

+ jak zdobywa się tzw. stempelki?

RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 17-09-2013

Dziękuję, Michu ^^ Pomogłaś mi. Tamagotchi z dziecko w nastolatka przemieniło się po jednym dniu.
Dopiero co dostałam iD L, więc jestem początkująca. Dziękuję za pomoc jeszcze raz ^^

RE: ID L - pytania ogólne - Carol - 19-09-2013

Niee, on rośnie codziennie, to te starsze wersje tak długo rosną... ;>

RE: ID L - pytania ogólne - toffi - 19-09-2013

No tak, dopiero teraz to zauważyłam ^^
Mam trzy kwiatuszki-stempelki: fioletowy, zielony i niebieski.
Brakuje mi jeszcze jednego, ale nie wiem jak go zdobyć. Użyłam już wszystkich rzeczy jakie miałam dać tamkowi by je zdobyć. O ile się nie mylę, brakuje mi stempelka o kolorze żółtego... Ktoś mi pomoże? Moja postać to Lovelitchi.