![]() |
|
? Galeria Zoe:3 ? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: ? Galeria Zoe:3 ? (/showthread.php?tid=2014) Strony:
1
2
|
RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 12-10-2012 (12-10-2012, 16:13)Inka napisał(a): Znowu nie działa. XD Hejt na hosting ._. A teraz? Moje sygnaturki pobrało 40 osób... ._. Wolałabym jakiś prywatniejszy hosting. xd EDIT: ![]() Z Kyoko:3 Wiem, że taka bezkolorowa (nowe słowo, yay!) ale mój monitor zmienia mi cały czas te kolorki. RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Lyree - 12-10-2012 Kyoko! : D Kocham ją! XD Napis bez polotu i strasznie niewidoczny, ogółem kolory takie jak tutaj trafiają w mój gust ale niestety zbyt blado i niewyraźnie, musiałoby być trochę żywiej, naprawdę. Stocking - ładnie. :3 Ogółem ładnie. Jakoś nie mogę nic konkretnego zarzucić. Idąc wstecz (jeszcze ie oceniałam nic w tej galerii) - pierwsza paca w pierwszym poście taka sobie, znaczy zła nie jest, ale te paski wkurzają, bo strasznie wszystko przesłaniają, powinny być mniej widoczne a przynajmniej w niektórych miejscach. Killzone - Najlepsza z tego postu, naprawdę porządna, brawo~ Z AC też całkiem fajna gdyby nie te paski, w tej wkurzają mnie co prawda mniej niż w pierwszej, ale ogółem zastrzeżenie podobne. Podsumowując widzę postęp z tego co pamiętam kiedyś i ogółem bądź z siebie dumna. ^__^ RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 12-10-2012 Dzięki za wszelkie słowa krytyki itp x3 ![]() Robiona na lapku, gdzie nie mam problemów z kolorami. ;3 RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Tarjei - 13-10-2012 Ta z Kyoko byłaby może i ładna, pomijając kolory i jakąś taką ogólną pustkę, gdyby nie ten napis. >__< Mam jakieś uczulenie na krzywe napisy i taką... zwyczajną czcionkę. mogłabyś ściągnąć sobie jakieś ładne. c: *sama lepszej oczywiście nie zrobi* Natomiast następna już dorównuje pierwszym. *__* Bardzo mi się podoba Twój styl. RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 13-10-2012 (13-10-2012, 07:23)Ecco napisał(a): mogłabyś ściągnąć sobie jakieśMam prawie 40 ściągniętych. xD I dziekuje;3 EDIT: 1. poprawiona wersja x3 ![]() 2.
RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 14-10-2012 Dzieki ^^ ![]() A tu takie dodatkowe cuś co robiłam bo mi się nudziło. Nie patrzcie na jakość obrazka. : d http://scr.hu/0rh9/o3295 EDYT: :3
RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Scalee - 14-10-2012 Te ostatnie są ładne, tylko jedno mnie... nudzi? XD Niebieskie, niebieskie, render z prawej, napis z lewej. XD Ale też rozumiem, że niektóre rendery wyglądają dobrze z konkretnym kolorem. A ta ostatnia, zielona, niezbyt mi się podoba, a najładniejsza jest chyba ta czarna i biała. *tylko tą stronę oceniam, wcześniejszej nie XD* RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Nattie - 14-10-2012 Zielona jest przecudna, chyba się zakochałam :3 RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 20-10-2012 (14-10-2012, 13:43)Scalee napisał(a): Te ostatnie są ładne, tylko jedno mnie... nudzi? XD Niebieskie, niebieskie, render z prawej, napis z lewej. XD Ale też rozumiem, że niektóre rendery wyglądają dobrze z konkretnym kolorem. A ta ostatnia, zielona, niezbyt mi się podoba, a najładniejsza jest chyba ta czarna i biała. *tylko tą stronę oceniam, wcześniejszej nie XD* Powinnam zacząć chyba szukać renderów po necie, bo prawie wszystkie co mam z paczki renderów są niebieskie albo nienadającesiędoumieszczenianieważnedlaczego ![]() Brak netu i nudy. ![]() EDIT: 3 w nocy a ja robię sygnaturki - what's wrong with me, GOOOOOD? 1. Enoder traj z tym renderem. ![]() 2. Takie coś nie wiem co : O ![]() 3. Naprawdę mi sie nudzi... : D ![]() ^^ // Michu RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Tarjei - 20-10-2012 Pierwsza całkiem ładna, napisy też ok, szczególnie: "LOLOOLOL" ew. "TELEWIZOR" i "ASERIONIEWIE(M?)". W drugiej śliczny render, natomiast taką pustką wieje trochę. Trzecią mało co widzę. RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Lawenda - 20-10-2012 Druga jest śliczna. ^__^ Tylko nieco za jasne, szczególnie trzecia. RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Zoe - 02-12-2012 ![]() Najnowsza, po długiej przerwie. Moja ulubiona. ^^ I tu robione dla użytkowniczek pewnej stronnicy: ![]() Ciemna, wię. ;-; ![]() ![]() RE: ? Galeria Zoe:3 ? - Shiro - 02-12-2012 Podoba mi się ta z Adele, ale mam wrażenie, że trochę za ciemna. (: |