![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 06-08-2012 Dzisiaj umieściłam film o psiaku. Jak widać pies ma 15 yr. http://www.youtube.com/watch?v=IfOgnFiMmV4&feature=youtu.be EDIT: W Angelgotchi mój Anioł odszedł i było napisane Thanks! Zaczełam hodowlę Anioła od nowa. Teraz mam Obaketchi 2 (taki biały) RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 14-09-2012 Długo nie opisywałam w pamiętniku ponieważ od 13 do 28 sierpnia byłam na mazurach. Jak dojdzie v5.5 to napiszę pamiętnik i włączę v5 dla porównania. Tamki żyją i ani jeden mi nie umarł. Teraz mam włączone v2, v3, v4, v4.5, v6, v7, ID L, Angelgotchi i Piesia. EDIT: Dzisiaj od mijam doszło mi v5.5. Uruchomiłam nastawiłam datę, godzinę i pojawiły się słodkie jajka w paski. Tamki po minucie się wykluły i postanowiłam nadać nazwę rodziny: Bobasy jak tuż po narodzinach potrzebują najwięcej opieki. Musiałam zaspokoić ich potrzeby. Potem moje maluchy poczuł się źle. I trzeba było wezwać lekarzy i wyleczyć Tamki z choroby. Po godzinie moje Tamki urosły: Potem jak na chwilę odeszłam i zobaczyłam jak mój tamek wlewa herbatkę do filiżanki. To na tyle.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Scalee - 14-09-2012 Uwielbiam ten wzór v5.5. : D Ślicznie~ RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 11-10-2012 Teraz w moim v5.5 mam ACTIVE FAMILY. I Tamki mają się dobrze. Dam zdjęcia jak Tamki urosną w nastolatków. To na tyle teraz zajmę się moim ID ponieważ piszczy i piszczy XD. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - momo - 06-01-2013 Łoł, jak kolorowo. No nic, zobaczymy na kogo wyrośnie nam ten mały zielony słodziak Boo. Chciałabym mieć jedno chociaż z kolorowych Tamagotchi, ale niestety, raczej nie miałabym czasu, żeby się nimi zajmować, więc na razie nowych nie kupuje nowych. Czekam na dalsze wpisy. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 07-01-2013 Mój Boo stał się teraz: Mattaritchi! Mój Tamek trochę opóźni się w rozwoju ponieważ zauważyłam jak poszłam spać, że baterie się wyczerpały. Zmieniłam baterie około godziny 17:00. Postanowiłam zabrać go do parku spotkała taki Telefon zapomniałam jak się nazywa.Oraz pobawił się z Dorotchi! Potem postanowił odbijać paletką do celu. Całkiem nieźle mu szło... Ale niestety raz nie trafił. I postanowił poszukać piłeczki. I przyszedł niezbyt zadowolony sługa Króla Tamagotchi, który niechcący dostał piłką XD. Ale Boo ogólnie jest zadowolony z dnia pełnych przygód. To tyle. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - momo - 07-01-2013 Sługa dostał piłką w głowę. XD Nieźle. No, chciałabym mieć taki dzień jak Boo, zazdroszczę mu. Czekam na dalsze wpisy. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Moonsee - 12-01-2013 Masz super pamiętnik. I zazdroszczę Ci tego kolorowego tamka. Też bym chciała takie...
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 31-03-2013 Dziękuję. ![]() ID: Boo wyrósł na Kutchipatchiego ale wcześniej go wyhodowałam. Ożenił się z Lovelitchi i wykluł się chłopczyk. Potem urósł w Mattaritchi. aktualnie stał się Kilalatchim! Uważam, że jest bardzo słodki w Tamagotchi ID. Być może uda mi się wyhodować Mamecza lub Kuromamecza. EDIT: U moich Tamków nic szczególnego się nie dzieje. Niedawno kupiłam figurkę Mametchi od Inki. Figurka zawiera zabawki dla chłopca jak samochód, lokomotywa i jest kostium królika dla Tamka XD. Po świętach ma mi dojść nowa figurka Violetchi od Matudki wtedy opiszę jakie ma itemki. Oto wszystkie moje figurki razem z Tama-Go: ![]() Następna notka będzie o figurce Violetchi Jak dojdzie.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 01-04-2013 Heh, podoba mi się bardzo ten Twój log. Bardzo ładne v2! No i oczywiście Angelgotchi - zazdroszczę.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 01-04-2013 Dzięki. Angelgotchi sprowadziła mi Smeg za 180 zł z przesyłką. A v2 wygrałam na allegro. Marzyłam o tej rzadkiej wersji. ![]() A ID i Tama-Go są od Michu.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 01-04-2013 Ja będę teraz polować na jakiegoś z Giga Pets. ;] RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 11-04-2013 A ja mam w planach kupno Tamagotchi P's razem z TamaDeco Lovely&Melody tylko muszę poczekać na odpowiedź od Smeg. Wcześniej dojdzie mi figurka Violetchi do Tama-Go. EDIT: Aktualnie mam w Tama-Go uroczą Ringotchi. ![]() Wczoraj doszła moja upragniona figurka Violetchi. ![]() Postanowiliśmy pograć w gry: ![]() Pierwsza to Ping Pong Ringotchi udało się odbić tylko 5 razy, ale później szło jej coraz lepiej i trochę zarobiliśmy GP. Druga gra to Man Hole znana gra z v4.5. Ci, którzy posiadają tą wersję wiadomo o co chodzi XD. Potem Ringotchi bawiła się w chowanego na łące pełnej kwiatów. ![]() A jak się jej znudziło postanowiła zasadzić drzewko z jabłkami. Po chwili wyrosło drzewko z jabłkami i Ringotchi zjadła jabłko. Nie udało mi się zrobić zdjęcia. Jabłko zjadło jabłko XD ![]() To dzisiaj na tyle. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 12-04-2013 Jabłko zjadło jabłko... Kanibalizm! O.O Fajne masz to TMGO, śliczna figurka.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 12-04-2013 Dziękuję od naszej użytkowniczki Matudki mam tą figurkę. A Tama-Go mam od Michu. Planuję kupić na początku maja v3 od Osu w koniczynki. Według mnie v3 mają najładniejsze obudowy. |