Forum Tama-World
Tama-go - (pytania ogólne) - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Tama-Go i Tamagotchi Friends (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: Tama-go - (pytania ogólne) (/showthread.php?tid=1791)

Strony: 1 2 3 4

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Nattie - 10-04-2012

To super, bo figurki mogę kupić. A v5 i v6 mam więc będę miała z czym łączyć.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Keira - 25-04-2012

Co trzeba robić by w tama go wzrastał wiek? Mam 3 yr . I w tym czasie resetował mój kuzyn i on ma 5 yr .
Co mam zrobić by wzrastało ? ; )

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Inka - 25-04-2012

...czekać? Przecież nic z tym nie zrobisz.
Czekać i nie pauzować.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Dogz - 30-04-2012

Mam pytanie. Ile tamek musi mieć lat, żeby zmienił sie w staruszka? Mój w wieku 6 lat stał się staruszkiem. Czy to normalne w tej wersji?

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Keira - 01-05-2012

Ktoś odpowiedział że do swatki można iść w wieku 6 lat, a mój tamek ma już 7 lat i nic nie ma. Co mam zrobić?

Wielka litera~ Weź trochę uważaj, bo codziennie trzeba coś poprawiać, kilka razy. D: // Sc.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Dogz - 09-12-2012

W starszych wersjach v3, v4 itp mikołaj przychodzi 24 grudnia o godzinie 10;:30 PM i zostawia prezent. W Tama-go nastawiłam na różne godziny i go nie było. Jakby toś wiedział to nich napisze.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - aisuj52 - 23-01-2013

(09-12-2012, 21:21)Dogz20 napisał(a): W starszych wersjach v3, v4 itp mikołaj przychodzi 24 grudnia o godzinie 10;:30 PM i zostawia prezent. W Tama-go nastawiłam na różne godziny i go nie było. Jakby toś wiedział to nich napisze.

Dogz w Tama-GO od 20 grudnia aż do świąt, codziennie o 12 w południe mniej więcej, przylatuje mikołaj i razem z Twoim tamkiem świętują nadejście świat, ale nie zostawia prezentu.

Btw, wie ktoś może czy można gdzieś kupić osobno to szkiełko? Szukałam na ebayu i nic Smutny

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - momo - 23-01-2013

Aisuj, raczej nie, może się kiedyś nadarzy okazja. Ew, musisz kupić nowe Tama-go, ale szkoda pieniędzy.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Dogz - 04-04-2013

Zdarzyło, że wasz Tamek jest staruszkiem w wieku 3 Yr. Mi się to teraz przytrafiło! Czy to jakaś usterka?

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - momo - 05-04-2013

Uh, nie wiem, pierwsze słyszę. Mi się to nigdy nie przydarzyło.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Dogz - 05-04-2013

Ja wiem dlaczego. Wczoraj jak Tamek mi się zestarzał kiedy miał 3 YR. Tamek potem wziął ślub i po kilku minutach rozładowały mi się baterie i dlatego tak się stało!
Można zadawać pytania dotyczące Tama-Go.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - momo - 05-04-2013

Czyli to wina baterii Dogz? Bo nie do końca zrozumiałam.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Dogz - 05-04-2013

Pewnie wina baterii ponieważ polowi zaczęła się rozładowywać. I musiałam zmienić na nowe.

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Pathss - 10-03-2014

Czy można zapauzowac Tama-go albo wyłączyć dźwięk?

RE: Tama-go - (pytania ogólne) - Carol - 10-03-2014

Można i to i to.