![]() |
|
~Nattie Gallery~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: ~Nattie Gallery~ (/showthread.php?tid=1552) |
RE: ~Nattie Gallery~ - Nattie - 28-08-2011 Oczywiście, to będzie zaszczyt. ;3 RE: ~Nattie Gallery~ - Scalee - 28-08-2011 Druga i pierwsza z tych najnowszych są najlepsze. Na chwilę obecną 6.5/10 za galerię. c: RE: ~Nattie Gallery~ - Nattie - 28-08-2011 Nowe Sygniątka: ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, wiem różowo-niebieska to gniot. Nie wytykać mi tego RE: ~Nattie Gallery~ - Tarjei - 28-08-2011 Czemu na wszystkich są te kropki? Ściągnij jakieś fajne brushe, bo wszystkie sygny wyglądają tak samo. Ostatnia najlepsza, reszta taka nijaka. Ostatnia: 6/10 Wszystkie inne: 4/10 Reszta o wiele lepsza. RE: ~Nattie Gallery~ - Lawenda - 28-08-2011 W prawie wszystkich ramki są za grube, spróbuj robić tak: wchodzisz w zaznaczenie, potem po kolei - klikasz zaznacz wszystko -> zmniejsz: zaznaczasz 1 piksel -> odwróć. Następnie wystarczy przejechać pędzlem po konturach i gotowe. Chyba, że wolisz oczywiście grubsze ramki. ;3 W 1., 2. i 3. sygnaturze jest nieco zbyt pusto; mogłaś dodać jakiś napis. Ponadto w 3. rozmazałaś render co dało efekt nieestetyczny i dość dziwnie wygląda. 4. mogłaby być, ale nie ma tu w ogóle ramki, a treść napisu i kolorystyka średnio pasują. Na razie nie będę wystawiała oceny, radziłabym Ci poćwiczyć. c: Wybacz, że wytknęłam Ci tą różowo-niebieską, ale chciałam, żebyś na poprawiła swoje błędy. A jeśli to dla Ciebie gniot, to dlaczego ją wstawiłaś? RE: ~Nattie Gallery~ - 4ro - 29-08-2011 Nie chce się wstawić, Nati, pomóż :< Mi się podobają, ta z napisem " What? " mi się też podoba, ale jakieś serduszka (pędzle) pościągaj, kwiatuszki, i będzie lepiej :3 RE: ~Nattie Gallery~ - Nattie - 29-08-2011 Pościągałam Kyaa, musisz kopiować adres URL i w edycji sygny wpisać [IMG] potem wkleić link i napisać [/IMG]Zrobiłam tapetki do TMGO: ![]() ![]() ![]() Oraz Sygnę: ![]() EDIT:Kurczę, o ramce zapomniałam. xD RE: ~Nattie Gallery~ - Scalee - 29-08-2011 Sygna nawet, tylko ten gradient.... jako nie za bardzo tam po środku, jak przechodzi z jednego koloru w drugi. Mogłaś trochę inaczej dobrać te kolory. I tylko jeden pędzel, strasznie puste. :< RE: ~Nattie Gallery~ - Lawenda - 29-08-2011 Gradient trochę za bardzo "zgniły" w stosunku do renderu. Mogłaś wybrać żywsze kolory. Czcionka mi się podoba, tylko render ucięłaś. No i jeden pędzel to za mało troszkę. Staraj się pamiętać o ramce następnym razem. c: Tapetki do Tama-Go nie powalają, ale są znośne, choć jeden to sam gradient. RE: ~Nattie Gallery~ - Lyree - 29-08-2011 Sygna jest najlepsza. Ale to nie znaczy że specjalnie mi się podoba. owo Ładna czcionka. RE: ~Nattie Gallery~ - Tarjei - 29-08-2011 Kolory dziwne i ogółem źle dobrane na tej sygnie. I jak mówiła Scal, strasznie pusta Z tapetek trzecia nawet-nawet, reszta taka sobie. RE: ~Nattie Gallery~ - Nattie - 09-09-2011 Nowość:
RE: ~Nattie Gallery~ - Ejtis - 09-09-2011 ramka 3D- nie, napis- nie(wgl. on nie pasuje do obrazka, bo są to postacie z dwóch różnych anime...), te dziwne kropki- nie. Poza tym jest całkiem niezła. RE: ~Nattie Gallery~ - Tarjei - 09-09-2011 Mi się podoba. Oprócz ramki i napisu bardzo ładna. (: RE: ~Nattie Gallery~ - Paulaa - 09-09-2011 B. ładna doceniam Twój wysiłek. 10/10 ;D |