![]() |
|
Konkurs - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Konkursy (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=32) +--- Wątek: Konkurs (/showthread.php?tid=1518) |
RE: Konkurs - Taciara - 31-07-2011 (31-07-2011, 08:34)Adalira napisał(a): zgłaszam się Jeszcze nie wstawiamy! Ona sama wstawi i zrobi ankietę. Zawsze czytaj wcześniejsze komentarze, jeśli widzisz, że my nie wstawiamy to ty też nie wstawiaj ; 3. RE: Konkurs - Adalira - 01-08-2011 Czyli trzeba jej na pw dać linka? (tak myślałam ) sorki.na następny raz będę uważniej czytać . RE: Konkurs - mijam - 02-08-2011 Też się zgłaszam <3 RE: Konkurs - ѕкαтє_gιяℓ - 02-08-2011 A co tam, zgłaszam się! Nie dostanę przecież za to z liścia . Pracę wstawię w sygnie. RE: Konkurs - Nattie - 02-08-2011 Zgłaszam się. RE: Konkurs - Taciara - 03-08-2011 (02-08-2011, 19:06)SophiePunku napisał(a): A co tam, zgłaszam się! Nie dostanę przecież za to z liścia Nie w sygnie. Napisałam wółem, że wysyłać do LadyTama... kurde no... D:. RE: Konkurs - ѕкαтє_gιяℓ - 03-08-2011 Aaa... do LadyTama, okay, musiałam coś pominąć. --- Koniec offtopu. RE: Konkurs - Nattie - 03-08-2011 Ja się jednak wycofuję. RE: Konkurs - 4ro - 07-08-2011 Można się jeszcze zgłaszać? Jak tak, to zgłaszam się :3 ______________________________________________ E,to nie fair ![]() Jak zrobiłaś konkurs,już byłam w pociągu ![]() ___________________________________________ A,zgłaszać się do dzisiaj :3 Jeszcze nie jest tak źle! ZGŁASZAM SIĘ!!! RE: Konkurs - Chell - 08-08-2011 UWAGA!KONKURS ZAMKNIĘTY!ROZPOCZYNA SIĘ GŁOSOWANIE! RE: Konkurs - 4ro - 08-08-2011 No to fajnie. Nie zdążyłam dokończyć - Byłam poza domem ![]() O konkursie dowiedziałam się wczoraj - Też fajnie. Miałam fajną postać - Też fajnie. No ale cóż,tak miało być.- Może będzie kiedyś taki konkurs,tylko o tamagotchi - wstawię tą moją postać. RE: Konkurs - Inka - 08-08-2011 Waham się między 3 a 4. ;_; Jednak 4 bardziej przekonuje mnie brakiem błędów ortograficznych... XD RE: Konkurs - 4ro - 08-08-2011 Myślę między 1,3,4. 1 Jest tamagotchowy,czego inne ludki nie mają. 3 jest zwykłą sową z PetShop'ów,ale ma ciekawy opis. 4 wygląda ciekawie,ale jest nie tamagotchowy. Najlepszym rozwiązaniem będzie głosowanie na... Żadnego. Ale kurcze,4 jest zrobione najstaranniej. Hmmm... NO NIE WIEM! Dlaczego tak często mam problem z wybraniem jednego? > < RE: Konkurs - Taciara - 08-08-2011 Ok. Będę trochę dziwna, ale ja zagłosuję na 2. Dlaczego? Bo w sumie 3 nie posiada nic urzekającego a 4 jest ludkiem (a ja nie wiem czemu nie lubię tamagoczowych ludków D:). Popieram Kijkę, jest jak dla mnie zbyt mało tamagoczowy D:. Oddaję głos z sumieniem. Niektórzy mogą mieć większy talent i robić nawet w zwykłym paintcie (ja robiłam XD) a obrazek będzie wyglądał jak z gimpa. Ada jest nowa i dla tego, by nie zrobić jej przykrości przy jej pierwszym podejściu do konkursu dam głos na jej pracę : ). RE: Konkurs - Soda - 08-08-2011 4. Ludzie, jest wiele takich postaci i mi się wydaje, że czasami są o wiele lepsze od takiego np. Mamecza. W 3 są błędy ortograficzne, a 1 i 2 mi się nie za bardzo podoba. (08-08-2011, 10:12)Taciara napisał(a): Ada jest nowa i dla tego, by nie zrobić jej przykrości przy jej pierwszym podejściu do konkursu dam głos na jej pracę : ).Co w związku z tym? Cytat:Niektórzy mogą mieć większy talent i robić nawet w zwykłym paintcie (ja robiłam XD) a obrazek będzie wyglądał jak z gimpa.(talent hihiihipfpgpfhpf) Twoja praca to 1, tak? Tak wygląda ponieważ zapisałaś ją w jpg w pantcie. To rozwala jakość. .-. |