![]() |
|
[COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ (/showthread.php?tid=1333) |
RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - halfi - 13-05-2011 Ale mam na myśli, czy będziemy mogli się spotkać? XD Eee... myślicie, że Alice była wysoka? XD Mam 1.49m... XD Mi tam się wydaje, że wielkolud z niej nie był. XD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 13-05-2011 Coś koło metr sześćdziesiąt, włosy -> ciemny blond, oczy -> coś w rodzaju niebiesko-zielonych. c: Jak nic nie będzie do mnie pasować a już na bank będę mogła cosplayować to ewentualnie perukę mogę dokupić *konto bankowe yea. XD*. : D RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - halfi - 13-05-2011 Inka, oglądałaś PH? XD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 13-05-2011 (13-05-2011, 17:46)Inka napisał(a): Ale nie oglądałam (JESZCZE! XDD) Pandorki. :c^^" RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - halfi - 13-05-2011 A, sry. :CCC RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 13-05-2011 To ja podaję że mam 170 cm, ciemne blond (takie złote) kłaki i tyle chyba najważniejsze. ;3 Inka, łatwa postać... hm, chyba Ada nie byłaby trudna. :3 RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Inka - 13-05-2011 Ada zaklepana. XD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 13-05-2011 halfi - Myślę, że będzie pasować, ważne byś miała niższego lub równego ze sobą Oza, żeby nie był wyższy XD. Ona chyba była wyższa od niego XD. Chociaż myślę, że walić ten wzrost, bo i tak robimy to dla przyjemności i zabawy. Inka - Może zrobiłabyś Vincenta? *braciś<33* Chociaż jego strój to jest taki średnio trudny. Albo Echo. Kurcze w Pandorze jest o tyle dupka, że stroje są no wymagające. RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 13-05-2011 A no tak. Bo zmyliło mnie to, że wcześniej pisało Lacie (chociaż sama się czepiłam, że powinno być Ada XD). No to już Ci zostały tylko Echo, Sharon, Shelly, Lacie, Abyss i tylko one z dziewczyn, chyba, że chcesz być facetem. XD Najłatwiejsza chyba mogłaby być Echo moim zdaniem, ale Echo jest głupia i nie bądź nią. Bądź Sharon. :3 RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 13-05-2011 Mwahaha XD. Bycie Bishem nie jes zue <3. Ale wiesz Echo ma łatwiejszy strój, bo Sharon ma dość trudną tą suknię, bejbe :3. RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 13-05-2011 No właśnie, ale nie lubię Echo. Jest brzydka i głupia. :3 Inka, zobacz se, czy chcesz byćtym czymś: ?!
RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 13-05-2011 Inka, zostań moim Vincusiem *q*
RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 13-05-2011 Nie, Vincenta też nie lubię! Zostań Jackiem albo Breakiem! XD RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Mine-chan - 13-05-2011 Ale Vincent jest słodki, chociaż Jacekkk *w* RE: [COSPLAY GROUP] PANDORA HEARTS~ - Lyree - 13-05-2011 Jacek lepszy. ![]() Ale słit, Inka, pasuje do Ciebie XD |