![]() |
|
Naprawiamy sny - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Naprawiamy sny (/showthread.php?tid=1163) |
RE: Naprawiamy sny - Kyane - 10-06-2011 Ale właśnie przyszedł kurier z najnowszym laptopem na świecie. ____________________________________________________________ Lunia ożeniła się z innym. RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 10-06-2011 Bo Messi Miał nową. _______________________________________________________________________ Kanalizacja niechcący znowu połknęła moje przyszłe iD L... RE: Naprawiamy sny - Sonami - 10-06-2011 Nie smakowało jej, więc od razu je wypluła, całe i zdrowe ![]() ______ Bateryjka od aparatu mi się wyczerpała, a w całym domu nie ma nowej :<. Zdanie zaczyna się od wielkiej litery. // Yas RE: Naprawiamy sny - Rin - 10-06-2011 Ale przylatuje bohater... Super Bateryjka. I wręcza ci różowe pudełeczko, pełne bateryjek, różnego rodzaju, a każda ma karteczkę z napisem do czego można ją włożyć. XDDDD ---------------------------------------------------------------------------------------------- Miśka zachorowała na nosówkę. O.O (oczywiście i na szczęście to tylko "sen" :3) RE: Naprawiamy sny - Scalee - 10-06-2011 Ale nos się obraził i się wynosówkował. :3 -------------------------------------- Skończyły mi się naleśniki. D: RE: Naprawiamy sny - Sonami - 10-06-2011 Ale przyszedł pan naleśnik w czerwonej pelerynie i wyciągnął zza niej talerz naleśników, który nigdy nie jest pusty! ____________ Czesław Mozil przestał seplenić :<. RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 10-06-2011 Jednak Super Seplenik kazał mu seplenić _______________________________ Okazało się że Szpak wygrał X factor, gdy ja jestem Fanką Gieńcia! RE: Naprawiamy sny - Kyane - 12-06-2011 Ale Szpak wygrał najgorsze miejsce, a najlepsze zajął Gieńcio. __________________________________ Ktoś ukradł mi Tamka! RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 12-06-2011 Ale ja ci kupiłam iD L :-) ____________________________________________________________________________________________ Mój tata zrezygnował z kupienia mi iD L. RE: Naprawiamy sny - VoiceOfQueen - 13-06-2011 Ale zaczarowałaś go wzorkiem i powiedział, że jeszcze do aj di elka i plus kolorka ;D. Mój Tamagotchi w Music Star wygląda jak kartofel!!! A fuj... RE: Naprawiamy sny - Sweetie - 13-06-2011 Ale zmienia ci się w piękną Makiko. ________________________________ Goczek mi umiera... RE: Naprawiamy sny - Scalee - 13-06-2011 Ale za chwilę ożywa... _______________________ Nie mam bananów. DD: RE: Naprawiamy sny - Rin - 14-06-2011 Ale są kartofle. XD ----------------------------------------- Smeg znowu zamyka forum (koszmar, nie sen). O.O RE: Naprawiamy sny - Tarjei - 14-06-2011 Ale przychodzi Michu i je otwiera. : D ___________________________________________ Moje v6 eksploduje. RE: Naprawiamy sny - Versina - 14-06-2011 Ale okazuję się że to nie twoje. ![]() ___________________________ Nie przeszłam do następnej klasy. |