![]() |
|
Gra w "^ < v". - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Gra w "^ < v". (/showthread.php?tid=826) |
RE: Gra w "^ < v". - Bella - 06-07-2015 ^ Góry. < Ja też myję co dwa dni. ![]() V Lubisz jeść płatki na śniadanie? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 06-07-2015 ^ Pewno! < Ja ogólnie lubię słodkie rzeczy i lubię BARDZO nabiał, więc to dla mnie bardzo dobra opcja ^_^ V gdzie ostatnio podróżowałeś /-aś? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 06-07-2015 ^ Tak dalej to nad jezioro, do rodziny.. < A tak bliżej to do sklepu po lody.XDD V Ulubiony smak Tymbarku? RE: Gra w "^ < v". - Bella - 06-07-2015 ^ Jabłko arbuz 5ever. < Ja tylko płatki jem na śniadanie, kanapki mi stają w poprzek w gradle. :/ v Lubisz nosić pierścionki? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 06-07-2015 ^ Kiedyś lubiłam i nosiłam dużo różnych ^_^ < Teraz to się przyznam, że nie noszę, bo się tak jakby przygotowuję na jeden konkretny pierścionek..... ![]() V Ulubiona pora dnia? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 06-07-2015 ^ wieczór, kiedy słońce zachodzi < kocham spacery wieczorne ze słuchawkami w uszach v lubisz chleb razowy lub z ziarnami? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 06-07-2015 ^ Lubię. < Najbardziej słonecznikowy ;] V Ulubona wersja tmgc? Uzasadnij.
RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 06-07-2015 ^moją ulubioną wersją jest P's gdyż to mój pierwszy colorek i ma tyle fajnych funkcji i ma prześliczną obudowę. < lubię kiedy słońce świeci ale wieje lekki wietrzyk więc nie ma upału v ulubiony deco pierce na P's? RE: Gra w "^ < v". - Carol - 06-07-2015 ^ Nie mam ich zbyt wiele, ale z tych, które posiadam, to zdecydowanie Star Circus < Bo ma fajną grę i słodkie postaci ;* V Lubisz deszcz? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 06-07-2015 ^ zależy od pogody, jeśli jest ciepło to mi nie przeszkadza, a jeśli jest zimno to go nie znoszę <mam parasol w panterkę, taki brązowy w czarne łatki v ile możesz wypić napojów energetycznych żeby móc nie spać całą noc? RE: Gra w "^ < v". - Lyree - 06-07-2015 ^nie :< Edit/to było do Carol,nie zdazylamXDD < deszcz to moja najbardziej znienawidzona pogoda V jaką pogodę najbardziej lubisz? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 06-07-2015 ^ uwielbiam kiedy jest około 15 stopni na dworze, zachmurzenie bez deszczu < kocham niebo niezależnie od jego wyglądu v jaka była twoja pierwsza wersja TMGC? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 06-07-2015 ^ v3 < muszę się rozejrzeć za jakimś nowym v3, jakoś stan tych moich mnie odpycha żeby włączyć je na dłużej.. v z jaką postacią tmgc najbardziej się utożsamiasz? RE: Gra w "^ < v". - SpacyGirl - 06-07-2015 ^ z Kuczkiem bo oboje lubimy dużo jeść i jesteśmy puszyści xD < wczoraj malowałam paznokcie i już mi lakier gdzieniegdzie odpada :/ v co sądzisz o P's? RE: Gra w "^ < v". - Ralveyn - 06-07-2015 ^ Lubię je, ale ostatnio doszedłem do wniosku, że ma fatalny ekran. < Chociaż i tak chcę jeszcze żółtą obudowę. XD V Jaka postać wkurza Cię najbardziej? |