Forum Tama-World
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Problemy i pytania (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Wątek: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? (/showthread.php?tid=725)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 26-10-2015

No i miejsca tez mozna odblokowac, w tym ten ogrodek. No i wlasnie, 4U+ maja ladniejsze obudowy i jest wiekszy wybor. Oczko

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - ArrianeAvenge - 26-10-2015

Dzięki wam Uśmiech. Bardzo mi pomogłyście. Które kolory obudowy bardziej się wam podoba? Ja zastanawiam się nad zielonym, pomarańczowym lub żółtym.A zamawiałyście swoje z ebaya? Czy doliczył wam urząd celny jakieś dodatkowe opłaty?

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 26-10-2015

Ja jeszcze 4U+ nie mam i właśnie na nie zbieram.
Generalnie to jak kupowałam rok temu moje zwykłe 4U, to płaciłam za nie $80 i mi wtedy wlepili 70 zł cła. Więc można stwierdzić, że kosztowało mnie $100...
Ja bym chciała albo brzoskwiniowe, albo zielone, a najchętniej to bardzo ciemnoróżowe, które na zdjęciach niemal jak czerwone wychodzi. Oczko

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Ferret - 26-10-2015

Niebieskie 4U mam niecałe dwa miesiące ale jest świetne a z tego co wiem to 4U+ jest jeszcze lepsze. Jak dotrze do mnie paczka to postaram podzielić się doświadczeniami Uśmiech

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Dogz - 26-10-2015

Ja bym wzięła kolor zielony 4u+, ale to twój wybór. Uśmiech

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Iwko - 26-04-2016

Które Tama wybrać?V4.5 czy v5?

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Dogz - 26-04-2016

Według mnie wybierz v4.5 ma fajne i ciekawe gry. v5 może szybko ci się znudzić.

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Ralveyn - 26-04-2016

Jeżeli nie masz za dużo czasu, wybierz - v5, jeżeli jesteś bardzo nakręcony na tama i chcesz się nim opiekować cały czas - weź v4+.

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Iwko - 26-04-2016

A gdybym wybierał pomiędzy v4+ a v6 to które bardziej opłacalne?

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Ralveyn - 26-04-2016

Moim zdaniem v6, jest dosłownie przeładowane opcjami, no, tylko jest niesamowicie irytujące momentami (potrafi piszczeć dosłownie cały dzień). Samo v4+ też jest okej, ale to takie.. naprawdę standardowe tama, a v6 jest jednak tematyczne i będziesz miał z nim więcej opieki i zabawy.

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Katechi - 26-04-2016

Jak masz więcej czasu to v6 Duży uśmiech I jak nie denerwuje Ciebie, że tama piszczy co pół godziny, bo ćwiczy grę na instrumencie XD

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Dogz - 26-04-2016

Jak miałabym wybierać pomiędzy v4+ a v6 to wybrałabym v6 ma dużo opcji fajne postacie, a mi nie przeszkadza dźwięk jak Tamek gra na instrumencie. Uśmiech Lubię ten dźwięk bo przynajmniej jak Tamek się nudzi sam gra na instrumencie, albo bawi się zabawką.

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Bella - 26-04-2016

Ja brałabym v4.5. Świetne postacie, klasyczne Tamagotchi. Mnie na dłuższą metę Music Star strasznie irytowało. :<

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - WalnutSprout - 27-04-2016

Ja też bym wybrała 4.5 ^_^ ze względu na postaci i opcje. V6 też jest fajne ale ja w nim zawsze wyłączam dźwieki bo tak jak każdy już zdążył napisać 6v jest głośne. Poza tym nie można poślubić postaci pomiedzy dwoma v6 :/ co dla mnie też jest dużym minusem

RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Pumpkin - 25-12-2016

Bardzo chcę sprawić sobie któreś z tych dwóch tama : Mix lub Color Plus.... Powiem tylko, ze nie przepadam za IDL i Ps, surface mi nie podchodzi, gry są wszystkie na jedno kopyto i jakoś tak wieje nudą. W mixie nie ma itemków, no ale jest inne niż pozostałe kolorowe tamagotchi i to mi się podoba. Z drugiej strony, oglądałam filmiki o color+, ma fajne animacje i jest takie dość "klasyczne", czyli takie jakie lubię (uwielbiam serię connection). Co byście brali na moim miejscu?