![]() |
|
[TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne (/showthread.php?tid=686) |
RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Dogz - 27-04-2011 Tak mam zarezerwowane fioletowe ID L. RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Rin - 28-04-2011 (27-04-2011, 18:19)OsuMesu napisał(a): Fioletowe chyba dla Dogz jest zarezerwowane. XD Umh, właśnie, ja też się się skuszę na iD L'a, ale ja chyba bym chciała zielony albo różowy kolorek obudowy. C; RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - OsuMesu - 28-04-2011 Smeg jest w Hiszpanii, a więc nie odpowie prędko, ale ja zaklepuję zielone pierwsza i fioletowe, ale mi Smeg osobno raczej zamówi. :3 Kladie, bierz zielony, jest super, taki żywy, różowy jest dla mnie za blady, podchodzi aż pod beżowy. :3 RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Rin - 28-04-2011 (28-04-2011, 15:24)OsuMesu napisał(a): Smeg jest w Hiszpanii, a więc nie odpowie prędko, ale ja zaklepuję zielone pierwsza i fioletowe, ale mi Smeg osobno raczej zamówi. :3 Właśnie też tak myślałam że raczej zielony, ale teraz jestem juz pewna. :3 Dziękujem za radę. :> A ja jestem druga w kolejce po zielone. : DD (jkbc. xd) RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 02-05-2011 (28-04-2011, 15:24)OsuMesu napisał(a): Smeg jest w Hiszpanii A do kiedy? Nie wiem ile mam czasu na przekonanie mamy
RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Dogz - 02-05-2011 Na PW napisała, że wróci z wyjazdu 2 maja czyli dzisiaj. RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Katechi - 04-05-2011 Jak ja bym chętnie sobie kupiła takiego tamoska ._. No ale cóż, moje wydadki się same nie zpałcą. A jak mam wydawać na co czym się pobawię z tydzień 200 zł to dziękuję bardzo. Kiedyś kupię TwT Jak wygram w Totka RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - OsuMesu - 04-05-2011 Jak coś to to niebieskie iD L od Smeg to ja mam zaklepane. :3 RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Lawenda - 05-05-2011 Smeg, a masz jeszcze jakiegoś iD L'a z przedsprzedarzy? :3 Bo moi rodzice zgodzą się tylko na taki, który miał jak najmniejszą styczność ze skażeniem. :c RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - smeg - 15-05-2011 Mam niebieskie iD L do sprzedania za 230 zł - mam je w rękach, więc mogę wysłać nawet jutro Nie pamiętam kiedy było to skażenie, ale doszło do mnie przed świętami wielkanocnymi.
RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Rin - 15-05-2011 Em, to ja mogę to niebieskie iD L! :3 O ile jeszcze nie sprowadziłaś, lub nie zamówiłaś tego zielonego, co cię u Ciebie zamawiałam. : )) Napisz mi. c: RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - smeg - 17-05-2011 Mam też do sprzedania dwie figurki do Tama-Go - z Mametchim, Kuchipatchim, Chamametchi i Violetchi - można wybrać dwie, a pozostałe dwie będą nagrodą w konkursie. Cena: 30 zł za jedną. RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Inka - 17-05-2011 Na razie zaklepuję Chamametchi. Tak może do czwartku, żeby mi się udało mamę namówić. : D RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Sweetie - 30-05-2011 A ile kosztowało by błękitne iD L? Edit: Najlepiej STĄD // Inka RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Tarjei - 30-05-2011 (30-05-2011, 15:06)Natinati napisał(a): A ile kosztowało by błękitne iD L? Jeśli iD L kosztowałoby tyle, ile na tej stronie, to mogłabym kupić. c: |