![]() |
|
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517) |
RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-12-2015 O kurcze, ja też mam takie jabłkowe-plecki, totalnie o tym zapomniałem, muszę ich poszukać. C: To jabłuszko to totalnie moje ulubione plecki. <3 Oczywiście nie trafił mi się pączkowy lew, ale to było do przewidzenia. </3 Chociaż ta postać też jest całkiem niezła. ![]() Jeszcze nigdy nie nakładałem kosmicznej ramki do tego 4U, a przynajmniej tak mi się wydaje, ale super tak pasuje. 8D Na żywo wygląda dużo lepiej. RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 09-12-2015 Ale śmieszkowa postać O: W sumie trochę creepy. RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 09-12-2015 Eh, oni nawet maskotki prefektur muszą mieć takie typu kawaii? XDD No cóż, ogólnie ciekawe są te postacie z 4U. Takie... inne. Ale raczej w lepszym znaczeniu niż te naciapane biżuterią postacie z TF i P's XD Maciek, zarzuć czymś fabularnym >D RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 09-12-2015 piękne zdjęcia jak zwykle :3 , a co to za robaki pod twoim morino, papier czy jakaś podkładka na stół ?? Genialne są też bym takie chciała RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 09-12-2015 Tak tak, mam ta kolorowanke i potwierdzam. ^_^ RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 09-12-2015 (09-12-2015, 20:17)Carleesi napisał(a): Tak tak, mam ta kolorowanke i potwierdzam. ^_^ A gdzie ją można kupić ?? Ostatnio widziałam jakieś kolorowanki dla dorosłych w Auchan, ciekawe czy tam bym taką dorwała ... RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 09-12-2015 Ja moja w empiku kupilam.
RE: Maciejowa gromadka. - Frogless - 09-12-2015 Są w empiku. Z córką chorujemy na nie, więc będzie paczka pod choinkę :-) RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 09-12-2015 (09-12-2015, 20:46)Frogless napisał(a): Są w empiku. Z córką chorujemy na nie, więc będzie paczka pod choinkę :-) Super :3 przepraszam za off top i dzięki poszukam na najbliższych zakupach ^_^ hi hi RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 10-12-2015 Dziękuję za miłe słowa. c: Zgadaliście się już tutaj, ale tylko przytaknę, że robaczki są z tej kolorowanki o której pisaliście. (09-12-2015, 17:15)Katechi napisał(a): Maciek, zarzuć czymś fabularnym >DNo w sumie mógłbym, chyba nawet o tym ostatnio myślałem, ale zbytnio pomysłu nie mam. RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 10-12-2015 Ok, to teraz ja Ci zarzucę słowami kluczami xD W sumie to... e... MOŻE LYOKO? XDDDD Świat oszalał, bo nagle wszyscy zaczęli kupować ubrania w Kropie, prestiżowi projektanci na skraju bankructwa i tylko czarny niedźwiadek (czy cokolwiek tam teraz masz) może wskoczyć w świat wirtualnego jajeczka aby ogarnąć Xanę i uratować ludzkość XD Nie brzmi tak fajnie jak Louis Świnkon, no ale cóż :c Zrób z tym coś ładnego xD RE: Maciejowa gromadka. - Ferret - 10-12-2015 Przepraszam, że jeszcze do tematu wrócę ale takie kolorowanki dla dorosłych można było dostać (czy jeszcze są, nie wiem) w Biedronce za chyba 7 zł
RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 10-12-2015 Ja w biedrze u mnie nie widziałam dzisiaj. o.O RE: Maciejowa gromadka. - Inka - 10-12-2015 Uhh, prosiłabym o zakończenie offtopu. RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 15-12-2015 Katechi, mam wstępnie pomysł na jakąś fabułę! XD Ale to w weekend. c: Żaden człowiek nie ucierpiał przy tym zdjęciu. ![]() Jeżu, zawsze przed zrobieniem zdjęcia ogarniam czy Tamagotchi nie jest zakurzone. I zawsze po zrobieniu zdjęcia widzę 8945366539 fafołków. >:C |