![]() |
|
All About My Tamagotchis ;3 - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: All About My Tamagotchis ;3 (/showthread.php?tid=24) |
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 03-04-2014 Tak, w Nano i Chibi są niemowlakami tylko przez 24 godziny i ewoluują od razu w dorosłą formę.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 10-04-2014 Kurde, strasznie się rozleniwiłam ostatnio. Nie chciało mi się nic wrzucać, sorka. ^^" Dostałam dziś przesyłkę z Aquapalz Jellyfish. Jest przesłodziutka! Jak na razie mam mega frajdę. Ma dużo fajnych opcji. Status - pokazuje poziom głodu i szczęścia, imię zwierzątka i jego datę urodzenia, imię właściciela. Karmienie - wrzuca pokarm do akwarium. Stan akwarium - pokazuje temperaturę wody, czystość wody, zawartość tlenu w wodzie oraz ilość roślinek w akwarium. Jeśli poziom czystości lub zawartości tlenu jest niski, trzeba wymienić wodę w akwarium. Zabawa - animacja jak zwierzątka bawi się jakąś zabawką. Lekarstwo - jak zwierzątko zachoruje, trzeba je wyleczyć. Gra - można ze zwierzątkiem zagrać w grę. U mnie akurat jest gra z perełkami. Coś a la podwodny wulkan (xd) wyrzuca perełki na trzech różnych wysokościach. Prób jest 15. Trzeba przesunąć zwierzątko na odpowiednią wysokość, żeby złapało perełkę. Na 15 prób trzeba wygrać co najmniej 10 razy. Nagrodą jest świecąca roślinka (max. 3 roślinki). Jeśli się przegra, traci się roślinkę. Z czasem pojawiają się też inne gry. Ustawienia - data, godzina (24 h), alarm (tak, można sobie ustawić alarm), dźwięk, podświetlenie. Zwierzątko normalnie rośnie. Na początku moja meduza, jak się 'urodziła', wyglądała tak: ![]() Miała małe akwarium i nie mogła się w nim za bardzo poruszać. Po jakiejś dłuższej chwili dostałam sygnał, patrzę, a meduza odrobinkę urosła i pokazała mi się animacja z łapaniem meduzy do woreczka i przenoszeniem do większego akwarium. ![]() ![]() Animacje są boskie, podejrzewam, że jutro zrobię filmik i wrzucę na YT, po prostu musicie to zobaczyć. Niesamowicie płynne z dużą ilością detali. Tak samo, jako było w Anipalz puppy. ^^ Ach, zapomniałam dodać, że jak się je odwróci do góry nogami, to woda się przelewa na drugą stronę i można je normalnie obsługiwać tak. ![]() A tu zdjęcie porównawcze: ![]() Spodziewałam się, że to duże będzie, a to takie fajniutkie malutkie. <3 RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 10-04-2014 Śliczne to AguaPalz Carol. Dobrze, że zdecydowałam się na delfinka. Musi to być super! Firma Gazme naprawdę robi dobre interaktywne zwierzątka.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 12-04-2014 Medie urosła i jest już dorosłą galaretką. Znaczy no, meduzą. ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz są dostępne wszystkie gry i zabawy. ![]() Akwarium jest o wiele większe i pojawiły się w nim nowe przedmioty, można też posadzić więcej roślinek. ^^ Jeżeli ktoś się waha nad kupnem - nie wahać się! Kupować! ![]() EnTama moje piękne ewoluowało w Ringotchi. ;] ![]() A w P2 mam cytrynkę. ;O
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 12-04-2014 Słodkie jest to Aguapalz nie mogę się doczekać kiedy dojdzie mi delfinek.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 12-04-2014 Aquapalz, tam nie ma "G"... A żeby doszło, najpierw trzeba kupić. XD To jest już ostatnie stadium, więc rosną w miarę szybko. Aczkolwiek jakoś nie uważam, żeby to był wieki problem, bo i tak cały czas jest co robić - wymieniać wodę, karmić, bawić się, grać w gry, itd. Kochańskie to ną. ;3 RE: All About My Tamagotchis ;3 - Ralveyn - 12-04-2014 Jejo, ale malutkie to Aquapalz. o: No i w ogóle po filmiku stwierdzam, że jeszcze bardziej chcę je mieć, ale ja to tam w sumie wszystko chce. ;-; Jak ta cytrynka się nazywa w sumie?
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 12-04-2014 TonMarutchi. ![]() Maciejo, jakby co, to zrobiłam jeszcze drugi filmik, żeby pokazać podświetlenie i cudowne animacje: EDIT: Znajoma ma Angelfish i zrobiła fotkę, wychodzi na to, że one wszystkie mają takie słodkie oczka. <3
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-04-2014 Super. Czytałam na gotchi world, że jak się wyczerpują baterie to podświetlenie ekranu jest słabsze ciemniejsze. I, że to normalne, że podświetlenie miga przy naciskaniu przycisków.
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Ralveyn - 13-04-2014 Jeju, te animacje i dźwięki są przepiękne. <3 Wydaje mi się, czy ten ekran tak trochę miga? RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 13-04-2014 Tak to podświetlenie miga przy animacjach i przy naciskaniu przycisków. Z tego co przeczytałam to normalne. RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 18-04-2014 Maciejo, do dźwięków miga. ![]() Ja tam i tak ze światełka nie korzystam, bo nie jest mi w ogóle potrzebne. A tylko baterie zżera. EDIT: Fotobomba. ![]() Akai, które mi przyszło z wymiany. Wymaga operacji, ale mam nadzieję, że je doprowadzę do stanu używalności. x) ![]() Dziwaczny piesek w obudowie Pikachu. Totalna zagadka dla mnie jak na razie. Jak będę miała czas i chęci, to będę to dziwne cuś rozgryzać. ;D ![]() Moje kochane Morino z Domo-pokrowcem. ;3 Włączyłam je z okazji mojego urodzinowego hatch'a na Tama-Hatchi. ^^ ![]() A w EnTama wyrosła mi Maidtchi! Jest przeeeesłodka, uwielbiam ją! <3 ![]() Lubi grać na flecie. ^^ ![]() ![]() A tu meduza i meduza. x3 ![]() I znowu meduza. <3
RE: All About My Tamagotchis ;3 - Inka - 18-04-2014 Ojeeej, śliczne to Akai. ;u; RE: All About My Tamagotchis ;3 - Dogz - 18-04-2014 Śliczne Akai obudowa podobna do mojego v4 ![]() A ja tego delfinka się nie mogę doczekać. RE: All About My Tamagotchis ;3 - Carol - 18-04-2014 Dogz, zapłacone, powinno przyjść w przeciągu 5-8 dni roboczych. Wtedy od razu odsyłam do Ciebie priorytetem. I dzięki.
|