Forum Tama-World
Co teraz robisz? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co teraz robisz? (/showthread.php?tid=1081)

RE: Co teraz robisz? - Sonami - 29-01-2012

Siedzę nago przed kompem, gram w Ether Saga i popijam herbatę Duży uśmiech.
+ Zaglądam tutaj ^^. Ogólnie- sielanka <3. A może jestem czysto nienormalna, Wy też lubicie siedzieć nago i grać w MMO?

RE: Co teraz robisz? - Tarjei - 29-01-2012

Nie nago, ale tak, lubię. XD Szczególnie w to z tymi tykami. XD
Siedzę.

RE: Co teraz robisz? - Scalee - 29-01-2012

Czekam 5 minut na pokrycie jednorożca, zastanawiam się, czy będzie róg, myślę w ogóle. XD

^ Howrse? XD
Czytam artykuły o kotkach. :3

No ofc. Moja kochana rożka Liv~ <3 Po zmianie płci, kiedyś była Vendelem. XDD

Postarzam Liv. XD

Tera próbuję się na to zalogować i odgadnąć hasło. XD

^ XDDDD

Wysyłam Liv na zawody~ Super jest ta Loteria teraz. <33

RE: Co teraz robisz? - Lyree - 29-01-2012

czuję się opuszczona. ;.;
emuję i robię pracę z niemca więc...

RE: Co teraz robisz? - Łakomczuszek Pospolity - 29-01-2012

Powracam do czasów wczesnego dzieciństwa i oglądam Simsala Grimm. Jakie kiedyś były fajne bajki dla dzieci. :3

Edit: Teraz zaczynam lecieć po kolei po bajkach Disneya. Zakochany Kundel już obejrzany, a teraz kończe Mojego Brata Niedźwiedzia. Dlaczego zawsze przy tym muszę ryczeć? ;___;

RE: Co teraz robisz? - Sonami - 30-01-2012

Trafiłam na piosenkę którą zadedykował mi 4msc. temu ktoś... wtedy dla mnie bardzo ważny, aż się łza w oku kręci.
Czas na wspominki ^^.

PS. Thimiss, nie przejmuj się :* też zawsze ryczę po Disneyu... A przynajmniej przy "Mój brat niedźwiedź". Disney jest wspaniały, takie ... Romanse/smuty specjalnie dla dzieci. (nie tylko tych małych, nawet i tych "nieco" większych, ostatnio z bratem oglądałam^^, ma 22 lata, też płakał).

RE: Co teraz robisz? - Tarjei - 30-01-2012

O, ja za pierwszym razem z Niedźwiedziem ryczałam, zresztą za drugim tyż, ale mniej. ^__^
Szykuję się do szkoły.

RE: Co teraz robisz? - Anju - 30-01-2012

Siedzę w łóżku i choroba mnie dobija.

RE: Co teraz robisz? - Łakomczuszek Pospolity - 30-01-2012

(30-01-2012, 07:14)Ecco napisał(a): O, ja za pierwszym razem z Niedźwiedziem ryczałam, zresztą za drugim tyż, ale mniej. ^__^
(30-01-2012, 01:03)SakuNoTora napisał(a): PS. Thimiss, nie przejmuj się :* też zawsze ryczę po Disneyu... A przynajmniej przy "Mój brat niedźwiedź". Disney jest wspaniały, takie ... Romanse/smuty specjalnie dla dzieci. (nie tylko tych małych, nawet i tych "nieco" większych, ostatnio z bratem oglądałam^^, ma 22 lata, też płakał).
No właśnie ja niezależnie ile razy oglądam niektóre z bajek Disneya to ryczę jak bóbr. I nawet nie wiem czy za każdym razem nie jeszcze bardziej. Duży uśmiech

Robię sobie ciąg dalszy maratonu bajek Disneya. :3 (Jeszcze wczoraj w nocy Piękną i Bestię oglądałam)
Jak będę miała dzieci to czy będą chciały czy nie - będą musiały oglądać klasykę Disneya zamiast tych głupot co teraz dla dzieci puszczają. >D

RE: Co teraz robisz? - Anju - 30-01-2012

Umieram z nudów... D:

RE: Co teraz robisz? - Łakomczuszek Pospolity - 30-01-2012

Piję sobie własnoręcznie wyciśnięty (szpan normalnie) sok z grejpfruta. :3