![]() |
|
[TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne (/showthread.php?tid=686) |
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Carol - 24-02-2011 Nie mam słów... Mam pytanie, Smeg, czy to niebieskie Nano już ktoś wziął czy je jeszcze masz? EDIT: To zaklepuję niebieskiego Nano.
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Versina - 26-02-2011 Kupiłam TamaGo od ciebie...*cieszy się* Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 01-03-2011 A za ile sprowadziłabyś iD?
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Versina - 02-03-2011 Smeg. wysłałaś mi już Tama Go?
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - smeg - 02-03-2011 Wysłałam wczoraj ![]() magnes - iD za 210 zł
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 03-03-2011 A Lovely Music albo to drugie?
Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Viktor - 03-03-2011 Magnes, lovely melody i lovely music z przesyłką z ebaya i procentem smeg jakieś 368zł +6/15zł przesyłki do ciebie. Lepiej zwykłe id. Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - kurolove - 03-03-2011 Wysłałaś mi colorka? Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 03-03-2011 A właśnie, a po ile Colorki? xD Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - OsuMesu - 03-03-2011 Właśnie coś te iD lovely music drogie ostatnio. D: Ogólnie wszystko podrożało. XD Aga, wejdź na eBaya i zobacz sobie za ile, dodaj 20% prowizji dla Smeg i przesyłkę. XDDDD Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Viktor - 03-03-2011 Kalkulator nie gryzie. D: Procent sie dodaje przez +ileśtam%. Re: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 03-03-2011 Ale na eBay nie ma na przykład iD po tyle, za ile chce ściągnąć Smeg, kosztują więcej niż 210 zł, i może +C też pochodziłyby z tego samego źródła xD Hilla napisał(a):Kalkulator nie gryzie. D:Naprawdę? Wczoraj mojej mamie odgryzł palca. :> RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - Dogz - 08-03-2011 Smeg czy sprowadzasz jeszcze Tamagotchi iD L w przezsprzedaży? Jak by było to ja prosiłabym fioletowe. Czy mogłabyś mi przechować Tama do końca lipca bo na 100 % bo na razie mam 75 zł, ale na imieniny dostanę pieniądze. na pewno uzbieram do tego czasu pieniądze. Osta za post pod postem to też możesz zaraz dostać. / Inka RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - magnes. - 13-03-2011 Smeg, a jakie wzory iD ściągasz po 210 zł?
RE: [TAMAGOTCHI] Sklep u smeg - TamaGo, iD, +C i inne - OsuMesu - 13-03-2011 Aga, ostatnio było niebieskie ze srebrnym i to niebieskie z różowymi elementami (albo odwrotnie XD). Dogz, myślę, że raczej nie, bo Smeg nie może wszystkim sprowadzać i przechowywać ile tylko chcą, bo musiałaby zapłacić za to najpierw swoją kasą, a ona też musi za coś żyć. |