![]() |
|
Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Za co lubisz, a za co nie lubisz. (/showthread.php?tid=1050) |
RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 29-02-2012 (29-02-2012, 16:01)Lyree napisał(a): Od zawsze Cię lubiłam.Dzięki. <3 Ja Ciebie też. :3 L: Za poprawianie mi humoru samą swoją obecnością, za konfy, skype i nie odzywanie się tam, za rzeczy których nie jestem w stanie tu wymienić~ Lubię Cię i tyle~ NL: XD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 29-02-2012 L: Boś Cheer. :P Za całokształt. ^^ N: - EDIT: Eko wyprzedziła, to do Lawendzi było. >.> RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 29-02-2012 L: Za Lyrowanie i za nazywanie mnie pomocną i miłą, za bycie oryginalną osobą z której staram się brać przykład. <3 NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 17-03-2012 Dziękuję Ekosiu~! :3 Lubię: za wszystko po prostu. : D Fajna, wesoła osoba. :3 Nie da się nie lubić. L: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Inka - 17-03-2012 L: Za wszystko, spotkanie, poczucie humoru, szamcie, kiełbasy, dziwne bociany nad ogniskiem, dzwonienie do różnych ludzi, wygranie śmietnika, wszystkowszystkowszystko! <3 NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 17-03-2012 L: wszystkowszystkowszystko~ Inkowanie :3. Za to, że mnie toleruje (bo tak jest, prawda? XDD) :3 ♥ ogółem. długo gadać. + za pamiętanie czegoś czego ja nie pamiętam - wygranie śmietnika? e? XDD N: - XD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Inka - 17-03-2012 TS. XDD No wygranie śmietnika, no. Jak do kogoś dzwoniłyśmy i ja mówię "wygrała pani pełny kontener na śmieci, niedługo powinien zostać do pani dostarczony" czy coś. XDD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 17-03-2012 L: Za bycie modem do podziwiania, za gry, za wiersz i za ogólny obraz Ciebie jako oryginalnej i miłej osoby. :3 NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Łakomczuszek Pospolity - 17-03-2012 L: za tą całą uroczą Ekową naturę, konfy, za wiele malutkich rzeczy które tworzą Ciebie i Twój charakter. :3 NL:--- RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 17-03-2012 L: Za te miłe słowa,które przed chwilą przeczytałam, za motywowanie ludzi do dalszej pracy nad twórczością jak i wytykanie błędów w miły sposób, za Twój uroczy sposób bycia którego nie potrafię określić. Za to, że jesteś. NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Łakomczuszek Pospolity - 17-03-2012 Ojej, dziękuję~ :3 (17-03-2012, 17:23)Thimiss napisał(a): L: za tą całą uroczą Ekową naturę, konfy, za wiele malutkich rzeczy które tworzą Ciebie i Twój charakter. :3 RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Shiro - 12-07-2012 L: hmmm, za spotkanie przede wszystkim, hahaha, za rozmowy, za wspólne rysowanie, a raczej ocenianie się na wzajem, za identyfikowanie osób na twoim rysunku i za rozmowy, które były milion lat temu, ale nadal dobrze je wspominam. (: NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 03-10-2012 L: Ogółem~ N: chyba nie mam powodu do nielubienia ^^ RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Scalee - 04-10-2012 L: Pufowanie, esemesy, spam spam spam~, wszystko no. D: 8DDDDD I za to, że jesteś, bo bez ciebie byłoby nudno. N: --- RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 04-10-2012 L: Ogół! ^^ N: - |