![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 14-07-2015 Michu, a dasz radę to poprawić? Bo ja to na maila dostałam, myślałam, że jak zlinkuję, to bd ok, ale widać nie bardzo. ;/ Ja bezpośrednio z maila ściągnęłam i mi działa. RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 14-07-2015 Ok, to po prostu Ci przekażę maila. EDIT: Posłałam Wam obu.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 14-07-2015 Dzięki Carol. <33 RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-07-2015 Mój super kochany T. kupił mi wczoraj nowe baterie jak poszliśmy na zakupy, więc mogłam włączyć z powrotem iD. ^_^ Jako, że mam Shelltchi, wgrałam jej podwodną tapetkę. ![]() Mam nadzieję, że uda mi się zdobyć Lovelitchi. ![]() A właśnie, znalazłam super eliksir dla iD, który zapełnia szczęście i głód, jakby ktoś chciał, to mogę podesłać. ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 15-07-2015 Carol, jaaaaaaaaaaa, ja chcę!XD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-07-2015 Oki, to Ci poślę mailem. Masz już do iD info o TaMaToMo i kodach specjalnych? Też Ci mogę posłać. ![]() EDIT: Omg, dawno tak upchanego maila nie posłałam... A myślałam, że ten, co posłałam dziś Michu był upakowany. xDDD RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 15-07-2015 Jesteś najlepsza, dziękiiiiiiiiii. <3 Jak kupię sobie teraz jakiś ładny segregator, czy zeszyt to wszystko koniecznie wydrukuję. I ojeżu, ta tapetka z pentagramem na ścianie. <33 XDD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-07-2015 E tam, ja mam zwykły czarny segregator i srylion koszulek, żeby móc od razu wkładać jak coś nowego wydrukuję. ![]() Ja to lubię nad takimi rzeczami siedzieć, serio, sprawia mi to frajdę, no i właśnie lubię mieć wszystko wydrukowane i pod ręką. Co prawda kart postaci i wzrostu sobie sama nie zrobię, ale takie pliki z informacjami, żeby były łatwe do wydrukowania to często robię. Nie zawsze mi się chce, czy mam możliwość szperać po całym Tama-Zone za jakąś konkretną informacją.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Thom - 21-07-2015 Michu, wyszły świetnie (i jak kolorowo)! ;d RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 25-07-2015 Omgggg, cudowne są! ^^ Gratki! 8DD RE: .:: Michu & Carol ::. - Viktor - 25-07-2015 Ile ci takie jedno czasu zajmuje? :o RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 07-08-2015 Aktualnie mam włączone P's, dinkie 4 in 1 i cheeks chan. ^_^ ![]() EDIT: Znęcałam się wczoraj nad swoim P's, żeby mi wyrosła Yukinotchi. xDDD Cóż, sukces! ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 10-08-2015 No właśnie mi też się te karteczki mega podobają, zresztą teksty na nich również. ^^ Kurcze Michu, jak mówisz, że dwójka zaraz po v3 jest, to aż mnie łapie, żeby wreszcie sobie je sprawić. ;www; Super zdjęcia wrzucacie! : D RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 10-08-2015 (10-08-2015, 17:16)Michu napisał(a): Oprócz tamasuku mam włączone jeszcze p's i idl 15th. Ja też mam teraz włączone iD L 15th i P's i do tego jeszcze Dinkie Pet 4 in 1, ofc pieska dalej hoduję. ![]() Rysuneczków sama nie robiłam, to z mojego starego kalendarza, zarówno obrazki jak i 'złote myśli'. ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 14-08-2015 Tobie się udało całe odblokować, a ja nadal go szukam, buuuu. D: A łączyłaś jedynkę z dwójką? Są jakieś dodatkowe gry? |