Forum Tama-World
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 01-10-2015

O, v5 pojechało na wycieczkę Uśmiech Mój tamek z 15th też pojechał i wysłał mi nawet list Uśmiech))))

Oh, czekoladowe lizaczki ;3; Ale ja pamiętam tylko z Mikołajem takie ;33333333; Co to ma być, one były wtedy wyjątkowe, bo można je było tylko w grudniu i styczniu dostać.

Wgl. jak ja nie lubię tej tapetki z 15th xD Nigdy jej nie miałam, ale i tak nie przemawia do mnie ze swojej ikonki w sklepie i jak widzę na zdjęciach u innych xD Ogólnie kolorystyka mnie kłuje w oczy i ten krzyż XDDDD Na kij on tam. Wgl. tam jest na obrazku Gotchi Król? XDDDDD

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 01-10-2015

Płaczę.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nie shhhh, to żadna wycieczka, po prostu kręcą drugą część filmu, w kosmosie, mówię Ci, tak jest!
Nie dostałaś nigdy takich lizaczków na Wielkanoc? :< Teraz to chyba na każdą okazję produkują, pewnie na Walentynki zaraz też będzie.XD

Kurcze, ogólnie to wybrałem taki pokoik, bo chciałem klimat Halloween, a byłem zbyt leniwy, żeby coś sobie ściągnąć. Język Potem jeszcze zmienię, może w weekend.^^ Potwierdzam, na obrazie jest król! Trochę strasznie nie? Pokój z krzyżami, na środku jakiś ołtarza i obraz. Pewnie ofiary mu tam składają.XDDDD

RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 01-10-2015

Hm... Właściwie to coś kojarzę, że na Wielkanoc też są takie z króliczkami ;3; NO ALE.

Sekta wyznawców Gotchi Króla XD I ja nie mam teraz żadnego tamagoczi, żeby poprowadzić pamiętnik z tym motywem---- w sumie mam, ale nie dam rady go ogarnąć ;;

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 26-10-2015

Dawno nic nie wrzucałem, więc postanowiłem nadrobić zaległości.[Obrazek: tumblr_inline_mu7v438l0N1r37k2u.gif] Obecnie mam włączone tylko P's, myślałem że to Colorek będzie mi najbardziej odpowiadał na Halloween, ale po wyjściu piercea całkowicie zmieniłem zdanie. 8D Jestem totalnie zakochany w tym, co zrobił Mr.Blinky, właściwie tło pod ikonki zostawię sobie na dłużej, strasznie mi się podoba - wreszcie coś czarnego i ciemniejszego w moim P's, bo w tej wersji głównie róż panuje. >:C
[Obrazek: tumblr_inline_mu7vs7yPBT1r37k2u.gif]

Cieszę się, że już za pierwszym razem udało mi się wyhodować Kabodeviltchiego, jest mega uroczy. Na potrzeby pamiętnika możemy go nazwać... Ludwik? Także więc, Ludwiczek mimo że jest wcieleniem zła, to jest uroczy. 
[Obrazek: zK1BGRN.jpg]

[Obrazek: 4NW7Wgp.jpg]

[Obrazek: 4FW3re2.jpg]

Z samego rana poszliśmy pograć w grę, która była z piercem, chociaż na brak monetek nie narzekamy..XD Ale przecież liczy się sama zabawa, o! Gra jest bardzo fajna, po prostu lecimy i łapiemy słodycze, Majokkotchi na miotle to super pomysł!

[Obrazek: FVKWruc.jpg]

Po wygraniu gry postanowiliśmy posprzątać (głównie dlatego, że ściany były już brązowe, ale ssshhhhh), oczywiście dla gości, którzy przyszliby po cukierki!
[Obrazek: xIyeSFn.jpg]

Z tego wszystkiego Ludwik zgłodniał, więc wysłałem go do baru, licząc że przy okazji uda mi się zdobyć jego znaczek. Okazało się jednak, że to jego urodziny, także wszyscy się zebrali świętować (wcale nie byli zastraszeni, nie :/). 8D
[Obrazek: 0SX608N.jpg]

[Obrazek: rOooEEF.jpg]

Mam tylko właściwie nadzieję, że gdy pierce straci swoją aktywność, postać ze mną zostanie?;; Przyznam się, że polubiłem Ludwika i chciałbym go zatrzymać.^^ A niestety nie pamiętam, jak to było z tymi postaciami wgranymi. 

[Obrazek: tumblr_inline_mu7vf8AXHJ1r37k2u.gif]
[Obrazek: tumblr_inline_mu7vhibu051r37k2u.gif]

RE: Maciejowa gromadka. - WalnutSprout - 26-10-2015

Awwwww Ludwiczek jest przesłodki ^_^ Kabodevilitchi jest najfajniejszą postacią (moim zdaniem) z devilgotchi. Ja instaluje pierca jutro Duży uśmiech ale chyba na razie nie będę się o niego starać bo mam wrażenie że na czas hatcha każdy będzie hodował właśnie tą postać Język

Dzięki w imieniu Ludwika.:3 Pewnie tak będzie, ale się nie dziwię, postać jest przeurocza. 8D Jak już mówimy o Devilgotchi, to chyba włączę dzisiaj/jutro swoje Angelgotchi (smuteczek, że nie mam górki pieniędzy na Devilgotchi:<).XDDD

RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 26-10-2015

Uwielbiam to P's, a zdjęcia z lampkami są przecudne. <3

RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 26-10-2015

Wgraj sobie tegopatcha, serio, ja wgralam wiec nie mam problemu, ze mi cos zniknie. Oczko

Cudne zdjecia! I jakie lampki ekstra. Duży uśmiech

Nie, od razu dziala. Oczko

Michu, Ludwiczek bardzo dziękuje! Obiecał Ciebie nie straszyć za życzenia! Język Lampki mam z Empiku, megaaa mi się podobają, a kosztowały 20 zł, więc nie mogłem się oprzeć. Tylko że są na baterie, więc właśnie nie są najlepszej mocy.:< Kojarzę Twoje lampki, jasne! Uśmiech Właśnie myślałem, żeby je jakoś do regału przyczepić, albo mam przy łóżku taką listę z takim.. czymś, żeby ściana się nie brudziła, to może właśnie tam je przyczepię. Chociaż nie mam jeszcze pewności, mam coś takiego, że odkąd dzielę pokój z siostrą, mam wszystko pochowane i właściwie na wierzchu prawie moich rzeczy nie ma.

Marta, może wreszcie się przekonasz i pomyślisz o zakupie P's? Duży uśmiech Kurcze, spodobałoby Ci się!

Carol, właśnie muszę się zebrać i sobie wgrać. c: Z jakiej strony masz link? Na mrblinky.net nie umiem niczego znaleźć..;w;

Dziękuuuuję wszystkim!^^

RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 26-10-2015

Ten pierwszy gif *-*

Pierwszy raz widzę tą postać o:'

Jakby co, to na przyszłość wiedzcie, że ja to na Gotchi Garden wrzucam, do P's mam dodane chyba wszystkie aktualne info. Oczko

http://gotchi-garden.blogspot.com/2015/10/deco-pierce-patch.html

Katechi, bo to nowa postać. ^____^ Znaczy, w P's nowa. c:
Jezu, hahahah, ja to jestem ślepy, nie zauważyłem tej instalki, dzięki wielkie.XDDD Może poszukaj na stronie Empiku? Jakaś sprzedaż online jest może, czy coś.. oni tam chyyba też jakieś takie duperelki sprzedają. ^^ Omg, nie pomyślałem, żeby przerobić to na takie lampki do kontaktu, dzięki za pomysł! Duży uśmiech
Oooo, faktycznie Carol! Zapomniałem o tym totalnie, dzięki wielkie!

RE: Maciejowa gromadka. - Bella - 27-10-2015

Kusiło mnie w pewnym momencie ale nah, Coco nie znosi dźwięku Tamagotchi (dostaje furii jak wciskam przycisk), a na wiecznym wyciszeniu wszystkie mi poumierają. Smutny

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 27-10-2015

Ah, rozumiem. :< Szkodaaaa, P's to super wersja (i mogłabyś mieć zajęcie na wykładach XD).