![]() |
|
Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Za co lubisz, a za co nie lubisz. (/showthread.php?tid=1050) |
RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Vollmer - 22-09-2011 L: Za rozmowy na GG i za to że już wnet dzięki tobie zacznę czytać SoLL. NL: ----- RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Inka - 22-09-2011 L: Za... nie wiem za co. Jakoś tak ogólnie lubię. ^___^ NL: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Bella - 22-09-2011 L: Grycan, Sowa, spotkanie, IT'S SUPER EFFECTIVE! itede XD NL: czasami robi z igły widły. RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - ѕкαтє_gιяℓ - 25-09-2011 L: Za wszystko. NL: Za nic xd. RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Łakomczuszek Pospolity - 08-01-2012 Ha! Nudzi mi się więc odnowię ten jakże wspaniały spamerski temat. ^__^ Lubię: nie wiem za co, jestem neutralna w tym momencie c: Nie lubię: również nie wiem za co i również jestem neutralna. RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 08-01-2012 Lubię: Za to, że jesteś miła i sympatyczna i za to, co napisałam w dziękowaniu. c: Nie lubię: Niczym mi jeszcze nie podpadłaś. RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Łakomczuszek Pospolity - 08-01-2012 (08-01-2012, 17:37)Ecco napisał(a): Nie lubię: Niczym mi jeszcze nie podpadłaś.Haha, to było dobre. : D JESZCZE. c: Lubię: Wydaje mi się że jesteś naprawdę fajną, miłą osobą, właściwie to jak mnie określiłaś, jako "miłą i sympatyczną" bardziej się odnosi do Cb niż do mnie. ^__^ Nie lubię: nic i raczej się to nie zmieni, chyba że przejdziesz radykalną zmianę osobowości. :3 RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 27-02-2012 Odkop~ : D Kto się ze mną pobawi? XD L: Za sympatyczność, nakazywanie oglądania anime/czytania mang, za to, że Cię lubię i za konfę, skype'a który Ci ciął komputer, za wszystko no. : D NL: ... XD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Agaciek - 27-02-2012 L: Ogółem za nasze zacne konfy. : DD NL: ? xD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Łakomczuszek Pospolity - 27-02-2012 Widzę że nie jedyna lubię Odkop-chan~ :3333 Agaćku: Lubię: Za Twą wrodzoną duszę-wredotkę, konfy, hugi etc. Ogółem lubię bo nie lubić się nie da~ ^^ Nie lubię: --- RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 27-02-2012 Nie ty jedyna. XD L: Za tamto wszystko i jeszcze ładne sygny. : D NL: No wiecie co. :< RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Scalee - 27-02-2012 L: Za bycie córeczką, za stosy, za to, że mnie zawsze rozumiesz, że jesteś taka słodka, za po prostu bycie sobą. <3 NL: Istnieje takie coś? XD RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Tarjei - 27-02-2012 L: Za to że mnie nie pouczasz a jesteś ze mną duchowo, za wszystko, za to, że twierdzisz, ze jestem słodka jak nie jestem ani trochę, za mamowanie i stosowanie, odliczanie i te wszystkie przygody których nie umiem wymienić. <3 NL: pustka RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lyree - 29-02-2012 Lubię: sympatyczna, miła, ogółem to co pozytywne, do tego pomocna <wszyscy wiedzą o co chodzi>, ale żeby nie było - nie tylko dzięki temu :3 od zawsze Cię lubiłam. Nie lubię: - RE: Za co lubisz, a za co nie lubisz. - Lawenda - 29-02-2012 L: Boś Lyree. No i nic nie trzeba dodawać~ NL: - |