Forum Tama-World
Co teraz robisz? - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Wątek: Co teraz robisz? (/showthread.php?tid=1081)

RE: Co teraz robisz? - Inka - 08-11-2011

(07-11-2011, 22:04)Silver napisał(a): Phi. Ja siedzę cały dzień przy kompie i mam idealny wzrok. D:
^___^

Jem obiad i wkurzam się, bo zaraz muszę wyjść. ._.

RE: Co teraz robisz? - Tarjei - 08-11-2011

Przepisuję wypracowanie.

RE: Co teraz robisz? - Łakomczuszek Pospolity - 08-11-2011

Szantażuję przyjaciółkę *evil* aby obejrzała jedno anime, gdyż w przeciwnym wypadku przestanę oglądać Pamiętniki Wampirów. (wiem, fajny szantaż) ^_^

Piję herbatkę. ^___^

RE: Co teraz robisz? - Bella - 08-11-2011

^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
No chyba żeś Team Stef. : o

Czekam na kulisy M jak Miłość, wzdycham sobie.

Głupio się śmieję.

RE: Co teraz robisz? - Lyree - 09-11-2011

Lekcje robię. XD

RE: Co teraz robisz? - Łakomczuszek Pospolity - 09-11-2011

(08-11-2011, 21:29)Bella napisał(a): ^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
Niet niet, jam zdecydowanie team Damonoalaricoantystefano i team Wymienićelenęnakatherine. Z tym że w moim przypadku da się przestać bo im dalej tym gorzej, najbardziej lubię początek pierwszego sezonu gdzie Damon jest zły, a nie taka dobra ciocia się z niego robi. A nawet jeśli nie dam rady przestać to wystarczy że będę udawała że nie oglądam. *zuo*

Gram na telefonie w "Kochaj albo spław 2", lol, chyba najidiotyczniejsza gra w jaką grałam.

RE: Co teraz robisz? - Inka - 10-11-2011

Spragniona wiedzy (taa) obejrzałam filmik o Balucie. Chyba się zaraz porzygam.

RE: Co teraz robisz? - halfi - 10-11-2011

Pierdolca dostaję, ten mój internet. D:
Obejrzałabym kolejny odcinek. :C
PAN WAMPIR A CZEKA. D:

RE: Co teraz robisz? - Lyree - 10-11-2011

Robię se profil na zapytaj + czystki w znajomych, 60 to trochę za dużo, choć chyba z nimi wszystkimi ciągle gadam. Oo Za dużo ich, ale nie wiem kogo skasować. W sumie może rozsądniej byłoby pozbyć się z sieci przyjaciół użytkowników typu: мąż ѕωσנєנ żσиу :*, żσиα ѕωєgσ мężα ;*, PulowaSwegoŁukaszqa... Ale to częściowo moje dzieci, nie mogę się ich pozbyć. T_T Lepiej skasować kogoś kto od miesiąca+ nie ruszył dupy aby do mnie coś napisać. XD Plus mam w znajomkach mojego kota. : D JackSwejRozalki. XD

RE: Co teraz robisz? - Bella - 10-11-2011

(09-11-2011, 17:10)Thimiss napisał(a):
(08-11-2011, 21:29)Bella napisał(a): ^ Thimiss, nie da się przestać. I tak dalej będziesz oglądac, nie wierzę, że od tak przestaniesz się gapić na Damona. XD
Niet niet, jam zdecydowanie team Damonoalaricoantystefano i team Wymienićelenęnakatherine. Z tym że w moim przypadku da się przestać bo im dalej tym gorzej, najbardziej lubię początek pierwszego sezonu gdzie Damon jest zły, a nie taka dobra ciocia się z niego robi. A nawet jeśli nie dam rady przestać to wystarczy że będę udawała że nie oglądam. *zuo*
Damon jest teraz tak samo fajny, tylko w innym kontekście. Teraz piękny okres dla Deleny, bo Stef jest zły, hah. <3
W jednym z odcinków tego seoznu, jak Damon zabrał Elenę ze szpitala, jak ją Stefek pogryzł, to ostatnia scena (z tym "nikt Cię już nie skrzywdzi" czy jakoś), była taaaka słodka, my już z Anką "awwwwww", a tam kurde wlazł Stef. >_> *rozgadała się*

Ja aktualnie gapię się na moją MyScene, która wygląda jak Marliyn Monroe. : o

RE: Co teraz robisz? - Inka - 10-11-2011

Daj zdjęcie. XD

Zastanawiam się, co zjeść.

RE: Co teraz robisz? - Bella - 10-11-2011

No jutro zamierzam jej jakieś zrobić może. XD

Wcinam Merci.

RE: Co teraz robisz? - Tarjei - 10-11-2011

Piję Cisowiankę.