![]() |
|
Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Gry słowne (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? (/showthread.php?tid=915) |
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Freya - 06-03-2011 Dostałam na urodziny: -Książkę Ulysses Moore -Książkę z serii Dom Nocy Naznaczona -Błyszczyk z Miss Sporty który pachnie jak truskawkowe Danio xD -Balsam do ciała z perłowymi drobinkami -Perfumy. Takie zielone. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - halfi - 06-03-2011 (06-03-2011, 07:54)Chii. napisał(a): -Książkę Ulysses Moore Mam jedną część tej książki. Fajna, ale mało z niej rozumiem, bo dostałam ósmą część, a nie czytałam pierwszej. XD Baterie do MP3 RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Yasai - 12-03-2011 Długopisy, blok, maseczkę, żel adidas, pepsi, jeansy, firanki sznurkowe fioletowe do pokoju. : D RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Inka - 12-03-2011 Pluszaka Hamtaro jakiś tydzień temu. Dzisiaj Wampirzycę Karin 4 i coś jeszcze. XD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Freya - 13-03-2011 -Bluzkę szarą z cekinami i rękawami 3/4 w Takko -Bluzkę z cekinami czarną+bolerko w Takko -Szarą torbę z nadrukiem wieży Eiffla w Takko -Kolczyki czarne pacyfki z kryształkami w Takko -Kolczyki serduszka czarne świecące w Takko -Naszyjnik srebrny z sercem w Takko -Fun Club z bransoletką,pierścionkiem,naklejkami na paznokcie,niespodzianką i kartą z Justinem Bieberem D: (Wyretuszowałam go : D) -Członkostwo SuperStar na Stardoll za 11,07 zł. Wczoraj mi się skończyło Chcę nowe
RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Disorder - 13-03-2011 - Jeansy - rurki - Bluzę Hemp Gru w Hempszopie (ROZMAWIAŁAM Z WILKIEM! <3) - Koszulkę z różowymi napisami - Skórzaną kurtkę w Tk - Maxx - Scene wisiorek diament - Naklejkę z Hemp Gru w Hempszopie - Bluzę kotek : D - Książkę 'Inni' Torebkę w quazi tusze RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Yasai - 13-03-2011 Świeczki pachnące fioletowe, lampę wiszącą i stojącą fioletową, taki mały wazonik i sztuczne kwiatki fioletowe i żółte. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - halfi - 14-03-2011 Bańki mydlane. : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Viktor - 18-03-2011 Half, oddawaj! DDD: 3 pudła świerszczy. A, I 3ds'a. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Bella - 18-03-2011 Brawo, Hilla. :3 Acekarda 2i + karta 8GB. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - TamaMario - 19-03-2011 Słonecznik, popcorn, gumę do skakania XD RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Yasai - 30-03-2011 Snickersa, gumę do żucia i szczotkę do włosów. : D RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Yasai - 09-04-2011 Kurtkę, bluzkę z krótkim rękawem z napisem 'I <3 the weekend', żel do twarzy, odżywkę do włosów. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Freya - 09-04-2011 -Witch z zestawem do szyfrowania i niespodzianką -Witch Styl z pamiętnikiem -Stara 13 z lutego tego roku z bransoletką i niespodzianką -Stare DYou z torebką (1 numer) -Członkostwo SuperStar za 11,07 zł. RE: Co sobie ostatnio kupiłeś/aś? - Rin - 09-04-2011 -Truskawki :3. <3 -Buty z pumy. -Bluzka z pumy. -Bluzka z reserved. -Bluzka z inwear. XD |