![]() |
|
magiczne bagno skala - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: magiczne bagno skala (/showthread.php?tid=452) |
RE: magiczne bagno skala - Scalee - 17-09-2016 Dzięki wszystkim!!! ;w; Teraz pracuję nad Sarią z Zeldy i Amethyst z SU, pewnie Amethyst skończę dzisiaj jeszcze. EDIT: ![]() Włosy zrobiłam niedokładnie, ale już mi się nie chciało. XD RE: magiczne bagno skala - Frogless - 17-09-2016 Scalee ślicznie malujesz <3 RE: magiczne bagno skala - Lyree - 17-09-2016 Zgadzam się. Pięknie. ^^ RE: magiczne bagno skala - Scalee - 17-09-2016 Dziękuję wam, aww, kochacie mnie chyba bardziej niż ktokolwiek inny jeśli chodzi o rysunki. XDD W ogóle śmiesznie jest tak porównać te moje pierwsze rysunki z pierwszej strony tego wątku a te teraz, wow, 6 lat różnicy. :'D RE: magiczne bagno skala - Lyree - 17-09-2016 Ahahaha, no jak sobie spojrzałam na pierwszą stronę. XDD patrz jaki progres! RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 17-09-2016 Już czekam na Sarię, omg!!;_____; Amethyst wyszła prześlicznie, kocham jej oczka.;;;;; Pls, pomyśl o narysowaniu Midny!;;;; RE: magiczne bagno skala - Scalee - 13-11-2016 ![]() Zrobiłam sobie redrawa, ciągle nie wygląda tak jakbym chciała, ale yooo, ten progres od zeszłego roku. :'D RE: magiczne bagno skala - Inka - 14-11-2016 O szjet, jaka różnica. *-* RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 15-11-2016 Omgggg Skali, cudowny progres!;____; W sumie aż mi jest ciężko sobie wyobrazić, jak szuper będziesz za rok! RE: magiczne bagno skala - Katechi - 17-11-2016 Ta Ametystka *-* Swoją drogą widząc to meme już wiem, kim jest jedna z tych osób na dA, które łoczuję, ale nie wiem/zapomniałam, kim jest XD RE: magiczne bagno skala - WalnutSprout - 20-11-2016 Progres ogromny podziwiam samozaparcie , nie mogę się doczekać jaki postęp zrobisz za rok ^_^
RE: magiczne bagno skala - Scalee - 12-12-2016 ![]() Zrobiłam sobie takie coś. :'D Mogłam się bardziej polepszyć, ale meh, nie jest źle. RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 12-12-2016 Uwielbiam wszystkie Twoje prace, naprawdę.;______________;♥ Normalnie mogę być Twoim #1 fanem!! Ta najnowsza praca mega mi się podoba.;;; Inspirowałaś się czymś? ^^ RE: magiczne bagno skala - Scalee - 12-12-2016 W sumie pomysł na zestawienie nie mój, a internetowy, ale dzięki! <3 Mi się osobiście najbardziej podobają marzec i sierpień, a potem lipiec i grudzień. Reszta meh. XD Maciek, w sumie nie, niczym się nie inspirowałam, jakoś tak wyszło. DUŻY EDIT: Takie coś wczoraj zrobiłam i mimo że widzę błędy, to jestem taka z siebie dumna, bo nic od miesiąca chyba nie rysowałam na tablecie. XD ![]() Dla porównania, stara wersja: Niesamowite, że kiedy wtedy rysowałam Aurorę niecały rok temu, bo pod koniec lutego, to byłam z siebie taka dumna, a tak dużo się nauczyłam w ciągu tego roku. ;w; RE: magiczne bagno skala - Lyree - 23-01-2017 Skali, ślicznie. W porównaniu do tej starszej wersji w spoilerze, wow. |