Forum Tama-World
magiczne bagno skala - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Wątek: magiczne bagno skala (/showthread.php?tid=452)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: magiczne bagno skala - Scalee - 17-09-2016

Dzięki wszystkim!!! ;w; Teraz pracuję nad Sarią z Zeldy i Amethyst z SU, pewnie Amethyst skończę dzisiaj jeszcze.

EDIT:

[Obrazek: amethyst_by_shiraline-dahyyqq.png]

Włosy zrobiłam niedokładnie, ale już mi się nie chciało. XD

RE: magiczne bagno skala - Frogless - 17-09-2016

Scalee ślicznie malujesz <3

RE: magiczne bagno skala - Lyree - 17-09-2016

Zgadzam się. Pięknie. ^^

RE: magiczne bagno skala - Scalee - 17-09-2016

Dziękuję wam, aww, kochacie mnie chyba bardziej niż ktokolwiek inny jeśli chodzi o rysunki. XDD W ogóle śmiesznie jest tak porównać te moje pierwsze rysunki z pierwszej strony tego wątku a te teraz, wow, 6 lat różnicy. :'D

RE: magiczne bagno skala - Lyree - 17-09-2016

Ahahaha, no jak sobie spojrzałam na pierwszą stronę. XDD patrz jaki progres!

RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 17-09-2016

Już czekam na Sarię, omg!!;_____; Amethyst wyszła prześlicznie, kocham jej oczka.;;;;; Pls, pomyśl o narysowaniu Midny!;;;;

RE: magiczne bagno skala - Scalee - 13-11-2016

[Obrazek: draw_this_again_meme____what_is_this_eve...ao6jm1.png]

Zrobiłam sobie redrawa, ciągle nie wygląda tak jakbym chciała, ale yooo, ten progres od zeszłego roku. :'D

RE: magiczne bagno skala - Inka - 14-11-2016

O szjet, jaka różnica. *-*

RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 15-11-2016

Omgggg Skali, cudowny progres!;____; W sumie aż mi jest ciężko sobie wyobrazić, jak szuper będziesz za rok!

RE: magiczne bagno skala - Katechi - 17-11-2016

Ta Ametystka *-*
Swoją drogą widząc to meme już wiem, kim jest jedna z tych osób na dA, które łoczuję, ale nie wiem/zapomniałam, kim jest XD

RE: magiczne bagno skala - WalnutSprout - 20-11-2016

Progres ogromny Duży uśmiech podziwiam samozaparcie , nie mogę się doczekać jaki postęp zrobisz za rok ^_^

RE: magiczne bagno skala - Scalee - 12-12-2016

[Obrazek: 2016_summary_of_art_by_shiraline-darfg3n.png]

Zrobiłam sobie takie coś. :'D Mogłam się bardziej polepszyć, ale meh, nie jest źle.

RE: magiczne bagno skala - Ralveyn - 12-12-2016

Uwielbiam wszystkie Twoje prace, naprawdę.;______________;♥ Normalnie mogę być Twoim #1 fanem!! Ta najnowsza praca mega mi się podoba.;;; Inspirowałaś się czymś? ^^

RE: magiczne bagno skala - Scalee - 12-12-2016

W sumie pomysł na zestawienie nie mój, a internetowy, ale dzięki! <3 Mi się osobiście najbardziej podobają marzec i sierpień, a potem lipiec i grudzień. Reszta meh. XD

Maciek, w sumie nie, niczym się nie inspirowałam, jakoś tak wyszło.

DUŻY EDIT:

Takie coś wczoraj zrobiłam i mimo że widzę błędy, to jestem taka z siebie dumna, bo nic od miesiąca chyba nie rysowałam na tablecie. XD

[Obrazek: 1tlflw.jpg]

Dla porównania, stara wersja:

Niesamowite, że kiedy wtedy rysowałam Aurorę niecały rok temu, bo pod koniec lutego, to byłam z siebie taka dumna, a tak dużo się nauczyłam w ciągu tego roku. ;w;

RE: magiczne bagno skala - Lyree - 23-01-2017

Skali, ślicznie. W porównaniu do tej starszej wersji w spoilerze, wow.