Forum Tama-World
Maciejowa gromadka. - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Maciejowa gromadka. (/showthread.php?tid=2517)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 01-09-2015

To jest przywódca ich gangu, zbierają od ludzi cukierki! >:C

RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 01-09-2015

Chodź do mnie, mam mieszankę mini bounty i mini milky way. Duży uśmiech //off xDDD

Daaaaj *wzdycha ciężko* // Michu XD

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 04-09-2015

Omg, jak jeszcze macie ochotę na cukierki, to zapraszam. Gdy moja mama wyczaiła, że nie mam ochoty teraz na słodycze, to masowo mi zaczęła cukierki kupować. >:C I mam takie z marsów, twix, oreo (to są cukierki??) i takie w galaretce. XD Fuj.

Okej, a u mnie tak: 
[Obrazek: m1Qx1ds.jpg]

Jeszcze nigdy nie miałem tej postaci w iD, więc się w sumie cieszę, bo całkiem fajna jest. c: A Morino na potrzeby wykluwania włączyłem. Może jakoś niedługo włączę swoje TamaSuku, jakoś stęskniłem się za ułożeniem przycisków w tej wersji (to jak taka trochę mała konsola wygląda, nie?).

^____________^
Włącz, włącz! Jakie masz w ogóle kolory iD? Te takie wersje dwukolorowe są genialne, ale chyba drogie strasznie. D:

RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 04-09-2015

Ona wygląda jak limonka, więc idealnie do tego cytrynowego koloru obudowy pasuje *u* Taka resztka lata <3 A Suku idealne do szkoły Duży uśmiech Włącz koniecznie! Jak tak teraz myślę to prawie w ogóle zdjęć tej wersji nie widziałam >3<

RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 04-09-2015

Kurcze, moze wlacze tez moje iD? ^_^

O, no tak, fioletowe jest mega ładne.^^ Ja jeszcze chciałbym kiedyś z pewnością białe. c:
Katechi, ja już mam dosyć tego lata, więc wolę tak tego nie kojarzyć.XDD
Carol, włącz, koniecznie. ^^

[Obrazek: ZOhy1Qi.jpg]
No i tak, odpaliłem swoje TamaSuku. 8D

TamaSukuuuuuuuu *o* Oj chyba wiem na co będę odkładać pieniążki z Deviantartu.
Tą tablicę kilka razy widziałam, rozwala mnie, że jest taka "złamana" XD
Wincyj zdjęć!

Ja mam chyba dopiero tą drugą, więc jeszcze troszkę przede mną. Duży uśmiech Postaram się powrzucać więcej zdjęć.^^
Btw. Katechi, a którą wersję? 1 czy 2?

Ta duża tablica chyba podoba mi się najbardziej. Język

A nie wiem jeszcze xD Raczej będę się sugerować tym co znajdę :"D Bo one się różnią tylko przedmiotami, co nie?

A ta duża tablica faktycznie ładna o:

Przedmiotami i też grami. ^^ No i chyba postaciami? Uśmiech

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-09-2015

Oki, pierwsze widoczne różnice, przynajmniej dla mnie? Dźwięk, jest bardziej podobny do tego, jaki wydaje nasze Friends, nie identyczny, ale mniej "czysty" niż w poprzednich wersjach. 
[Obrazek: BptVaKP.png]
Przyciski są też delikatnie inaczej wykonane, różnice są niewielkie, pewnie tylko dla mnie istotne (mania szczegółów). Język
Nie ma zmiany jeżeli chodzi o pierdzenie przy stole, równie irytująca rzecz jak w zwykłym 4U.XD Ale, ale... mamy nowe gry! Nie rozumiem dwóch, pierwsza chyba jest bardziej na... szczęście? Jak w np. EnTama.
Mamy jakiegoś... drwala, niech to umownie będzie bambusowy drwal.XDD Przy ścinaniu możemy trafić na jakieś robaki, które nas zjadają, stosik monet, albo po prostu uda nam się ładnie uciąć. Albo zasnąć. 
[Obrazek: zhgANxd.png]

[Obrazek: gXhyzOm.png]

Tej gry niestety nie czaje, co nie kliknę, to przegrywam. 
[Obrazek: KKcozeE.png]

Nie mam dostępu do ogródka jeszcze - postać musi chyba podrosnąć? Jestem naprawdę podekscytowany, jest nowy wygląd dzieciaków i nastolatków, dodatkowo dwie nowe wbudowane postacie (o których wiadomo, może jest więcej? : DDD). Sama obudowa jest serio cudowna, na żywo wygląda sto razy lepiej. ;____; Cały ten stres z celnikami itp., był zdecydowanie warty tego tama.

RE: Maciejowa gromadka. - Katechi - 09-09-2015

To słabo z dźwiękami D:
A jak guziczki? Nie wiem, dla mnie to dosyć ważne jest XDD Bo jak sobie 15th mam włączone od jakiegoś czasu i nagle MS w łapach to przepaść XD
I jakie pierdzenie przy stole? XD

RE: Maciejowa gromadka. - Carol - 09-09-2015

Ogrodek bedziesz mial po wykonaniu okreslonej ilosci laczen przez NFC.
Fajne to. :3

RE: Maciejowa gromadka. - Ralveyn - 09-09-2015

Spokojnie, ten dźwięk serio tylko minimalnie się różni. Duży uśmiech Guziczki są takie... bardziej miękkie, mi się zmiana podoba, są lepsze niż właśnie w 15th, serio. (: Co do pierdzenia - jak dajesz coś do jedzenia postaci, to ona raz na jakiś czas (właściwie to ciągle -,-), pierdzi i ucieka od stołu, więc niczego nie zje i trzeba w nią wpychać jedzonko.XD

Ach, to nawet nie wiedziałem, że chodzi o NFC, będę miał zajęcie.^^