Forum Tama-World
Maciejo z aparatem - Wersja do druku

+- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl)
+-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Wątek: Maciejo z aparatem (/showthread.php?tid=2485)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: Maciejo z aparatem - delicje - 01-01-2019

Strasznie słodkie te zdjęcia!

RE: Maciejo z aparatem - Ralveyn - 01-01-2019

Dziękuję, Delicje!
Omg Michu, na szerio?;;; Jasne, już ich szukam i Ci wysyłam.^^ I nooo, dhsgjhsgsjkgsjh, dziękuuuuuuujęę, przeogromnie się cieszę, że Ci się podobają!<33 I dziękuję najmocniej na świecie, że chcesz ich użyć jako tapety, trochę się czuję tak, jakby moje zdjęcia wreszcie trafiły do dobrego domciu, haha.:D

RE: Maciejo z aparatem - akaiowy - 01-01-2019

Mi się szczególnie podoba piąte zdjęcie, widać że są staranne, bo ty chodziłeś do technikum fotograficznego, co nie? A te zdjęcia są przerabiane czy masz też takie małe mebelki czy wgl sam je robisz? Bo widać że sceneria cała taka dopasowana i zastanawiam się jak to możliwe. D:

RE: Maciejo z aparatem - Scalee - 01-01-2019

Kocham Zeldę w mundurku i w ogóle wszystkie Zeldowe zdjątka (Pokemony są też super cute, no ale LIIIIINK) <3 Link z Eponą najlepszy. <33 I ten Korok na głowie!

RE: Maciejo z aparatem - Bella - 01-01-2019

Wszystkie Twoje zdjęcia to miazga, ale to pierwsze z Mimikyu... omg ;_;

RE: Maciejo z aparatem - Ralveyn - 01-01-2019

Michu, sentymentalne na pewno są, nawet i dla mnie, ale na pewno nie są śliczne, hahahahah, ale dziękuję!<3
Dziękuję Akaiowy.^^ Znaczy się umn, tak, chodziłem. Ale.. jakby, to technikum nie miało nic wspólnego z fotografią, więc jeżeli np. chciałbyś robić zdjęcia, czy coś, to mogę Ciebie zapewnić, że technikum fotograficzne na pewno nic nie wniesie. Przynajmniej moje takie było, chociaż też nie chcę generalizować. A małe mebelki i akcesoria są po prostu małe.:D Część jest kupiona a niektóre robiłem sam.:)
Dziękuję Skali!!<3 Ja totalnie kupiłem ten mundurek tylko dla Zeldy, hahahaha.<3
Ahhhhhh, dziękuję Marta!!;_______; Jakoś tak idk, ale Twoje wsparcie i opinia zawsze znaczy dla mnie milion.^^

RE: Maciejo z aparatem - Inka - 01-01-2019

Boże, przepiękne są. ♥

RE: Maciejo z aparatem - Lyree - 01-01-2019

Kocham Twoje zdjęcia.
Wszystko w najnowszym poście śliczne, szczególnie pierwsze cztery mi się podobają, a tak najnaj to trzecie mi się podoba, bo ja kocham biały i to zdjęcie jest takie jasne i puchate i ładne i kwiatkowe.

RE: Maciejo z aparatem - Ralveyn - 02-01-2019

Mam jakąś kosmiczną, totalnie niekontrolowaną ochotę zwracać się do Ciebie Inuś? Ale to jest zdecydowanie zaklepane dla Michu, więc no, tak, hahahahha. Dziękuję najmocniej na świecie, Inka!! <3

Omg Lajri, nie masz pojęcia jak ja się cieszę???;;;; DZIĘKUJĘ! I no, generalnie zdjęcie samo w sobie mi się nie podoba, ale te kwiatki o których piszesz, stoją u mnie na parapecie do teraz! One tak jakoś dziwnie się nazywają... gipsówka chyba? Pojęcia nie mam, skąd taka nazwa, ale długość ich życia i sama.. determinacja do życia (z milion ich nie podlewałem lmao) jest imponująca!

RE: Maciejo z aparatem - Inka - 03-01-2019

Chętnie będę Inusią!! <3

RE: Maciejo z aparatem - Ralveyn - 03-01-2019

Hahahhahaha, yasssssss, dziękuję Michu!!! x) I cieszę się, że Dominice też ta decyzja się podoba!

RE: Maciejo z aparatem - Bella - 10-07-2019

Uhm, Maciek, może to dziwnie zabrzmi i będziesz się zastanawiał skąd w ogóle teraz tu piszę, ale czy masz może jeszcze to zdjęcie z Mimikyu z poprzedniej strony w dobrej rozdzielczości? ;; Wyglądałoby przepięknie na moim telefonie na blokadzie.