![]() |
|
Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Wirtualni przyjaciele Dogz :) (/showthread.php?tid=1977) |
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 05-06-2015 Aktualnie w v4 mam Young Mimitchi i Young Dorotchi W v4.5 mam nadal Ura Kuchipatchiego. Specjalnie go pauzuję, żeby nie zdechł i ożenię go z v4 białym lub niebieskim. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 08-06-2015 Coś cichutko ostatnio tutaj. I się rzadko pojawiasz i zdjęć też mniej, zapracowana? ![]() A same zdjęcia bardzo ładne! Young Mimitchi mi się zawsze podoba. ^___^ RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 10-06-2015 Mam mało czasu od 8 do 15 pracuję i zmęczona jestem i w tą sobotę będę miała zajęty bo zawody sportowe co roku w Warszawie dzielnicy Targówek niedaleko koło ul. Łabiszńskiej od 9:00 do 15:00 w 3 dyscyplinach biorę udział podobno w tą sobotę będzie upalne i będę padnięta, ale może jakiś medal zdobędę. A w v4 niebieskim mam ulubioną postać Mimitchi a w białym mam Pukatchi.W ID L mam nadal Lovelitchi lubię tą postać. EDIT: Na razie mam schowane tamagotchi ID L, dwa v4, v4.5, v6 w pudełku, ponieważ mam malowanie w kuchni i to potrwa do końca tego tygodnia, żeby się nie kurzyły. Jak skończy się malowanie wyjmę je. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 14-06-2015 ![]() Zakochali się za pomocą eliksiru miłosnego muszę poczekać 1 dzień żeby miały potomstwo. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 14-06-2015 Czemu ich wszystkich zakochujesz tym eliksirem.. daj im się szczerze zakochać. XD RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 14-06-2015 (14-06-2015, 17:41)Ralveyn napisał(a): Czemu ich wszystkich zakochujesz tym eliksirem.. daj im się szczerze zakochać. XD Jak się często łączy przez podczerwień to baterie szybciej mi padną. Zaoszczędzę na bateriach. XD. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Ralveyn - 14-06-2015 Zaoszczędzone baterie kosztem mniejszej zabawy, nie wiem gdzie tutaj są prawdziwe plusy.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 14-06-2015 Ale wiesz przecież, że dogz ma zawsze sryliard włączonych, gdzie tu czas na prawdziwe miłości... xD RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 15-06-2015 Teraz mam tylko 4 tama włączone. Dwa v4 v4.5 i v6. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 28-06-2015 W v4 aktualnie mam Mohitamatchi. A w v4.5 ulubioną postać Tamatchi. EDIT: W białym v4 mam Mohitamatchiego. Dzisiaj źle się czuję przymulona jestem więc Tamki mam na pauzie. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 05-07-2015 Aktualnie mam dwa v4 włączone i v4.5 w v4 białym i niebieskim mam nadal Mohitamatchiego a w v4.5 Tamatchiego. Dzisiaj Mohitamatchi dostał od króla wędkę i za pierwszym razem wyłowił worek GP. Otrzymał 1000 GP. Czekam na moje Tamagotchi Friends dream town i Digipets doczekać się nie mogę.
RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 06-07-2015 Doszło Digipet i Tamagotchi Friends od Carol. ![]() Te nowe Tmgc Friends ma lepszy kontrast 100 razy a Didier jest urocze wybrałam sobie królika. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 06-07-2015 Przestaw kontrast na 1, wtedy dobrze widać różnice szarości. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Dogz - 06-07-2015 No przestawiłam na 2 bo jest był bardzo ostry kontrast. RE: Wirtualni przyjaciele Dogz :) - Carol - 06-07-2015 Na 1 jest najlepiej, serio. |