![]() |
|
[temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Problemy i pytania (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? (/showthread.php?tid=725) |
RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 03-04-2014 Naucz się w końcu, do jasnej ciasnej, że się nie pisze posta pod swoim postem, tylko edytuje poprzedniego! Zaczynam odnosić wrażenie, że ciebie to bawi... -_______________________-" Obydwa są fajne. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Pathss - 03-04-2014 Nie bawi. Nie zauważyłam przepraszam. ID L , ID , P's czy +COLOR? RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 03-04-2014 iD L albo P's. Ale osobiście bardziej polecam iD L. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Koddia - 21-05-2014 Jakie Tamagotchi polecacie "na dłuższą metę"? Chodzi o to, żeby było jak najbardziej rozbudowane, ponieważ na 99% niestety innego nie kupię (mama się pewnie nie zgodzi bo za drogie) i chcę jak najlepiej wydać kasę na to jedno. Jeżeli możecie to podajcie wady i zalety ich oraz ile mniej więcej kosztuje. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 21-05-2014 (03-04-2014, 18:27)Carleesi napisał(a): iD L albo P's. Ale osobiście bardziej polecam iD L. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Pathss - 21-05-2014 P's , +color czy ID? RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 22-05-2014 Zdecydowanie z tych trzech P's. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Katechi - 22-05-2014 P's chyba ma najwięcej w środku z tych co wymieniłaś, tak wnioskuję z tego co przeczytałam na forum +color jest o wiele uboższe od nich wszystkich. Ale za to ma naprawdę świetnie wyglądające obudowy Chyba jedyne TMGT z kolorowym wyświetlaczem, które nie jest zalane słodyczą xD
RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Koddia - 22-05-2014 Tamagotchi iD L czy iD L Princess Spacy? Nie wiem czym (o ile w ogóle) się różnią i które lepsze. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Viktor - 22-05-2014 Żadne z nich nie jest lepsze. Są identyczne, różnią się tylko tematyką, ale tylko ze dwie czy trzy postacie są inne. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 22-05-2014 Różnica pomiędzy iD / +C a iD L / P's jest przede wszystkim w cenie. iD L i P's są stosunkowo nowe więc można je złapać w miarę tanio (do 200 zł), a z kolei iD / +C już nawet za ok. 400 zł chodzą. To już bardziej kolekcjonerskie wersje tak na prawdę. RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Ralveyn - 18-06-2014 Jako że dopływ gotówki już jutro... Bardzo chciałbym kupić Mothrę, albo Akai. Wiem, że Carol ma obydwa więc gdybyś mogła - które wybrać? Generalnie i tak kupię i jedno i drugie, ale wiadomo, później. Szkoda, że jakiegoś taniego Morino teraz nie ma nigdzie.
RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Dogz - 19-06-2014 Było jakiś czas temu Mothra na allegro RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Ralveyn - 19-06-2014 Jakiś czas temu to ja nie miałem pieniędzy. Była i Mothra i nawet Morino.
RE: [temat ogólny] Które Tamagotchi wybrać?? - Carol - 19-06-2014 Mothra - została zrobiona na podstawie filmu "Godzilla vs. Mothra". Opiekujesz się kilkutonowym gigantem, który od czasu do czasu ma destrukcyjne zapędy i próbuje zniszczyć wieżę w Tokio. Generalnie Wersja bardzo przyjemna, a jedną z postaci sekretnych jest Godzilla. ![]() Morino - opiekujesz się robaczkiem. Musisz go bronić, jeśli jakaś stopa go będzie chciała zgnieść (coś jak w Umino - coś go atakuje i musisz zareagować). Jedyna wersja Tamagotchi, która ma wygaszacz ekranu. Morino i Mothra są do siebie generalnie bardzo podobne. W obu się opiekujesz robaczkami, w obu występuje etap kokonu, różnica taka, że robaczki w Morino ważą kilka gramów, a w Mothrze - kilka ton. ![]() Najlepiej będzie, jeśli przyjrzysz się kartom postaci - to zawsze pomaga w podjęciu decyzji. Ja zawsze wybierałam najpierw to, co moim zdaniem miało fajniejsze zwierzątka. ![]() MOTHRA MORINO I jeszcze filmiki: MOTHRA MORINO |