![]() |
|
From the diaries of SpacyGirl - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: From the diaries of SpacyGirl (/showthread.php?tid=2997) |
From the diaries of SpacyGirl - SpacyGirl - 20-05-2015 Sayuri jest dzielną nastolatką, która dziś zamieni się w dorosłą kobietę. ![]() Planowana transformacja o godzinie 13:23 ![]() Oraz zdobywanie puzzli... I małe przebieranki...
RE: Dzienniczek Yonepatchi - Ralveyn - 20-05-2015 Ooooo, nowy pamiętniczek! Suuuuper! DD Super zdjęcia!
RE: Dzienniczek Yonepatchi - Carol - 20-05-2015 Omg jak slodziutkooo! <3 RE: Dzienniczek Yonepatchi - Katechi - 20-05-2015 Ale fajna królowa ;u; Nie wiem jak Was, ale mnie denerwują te "zarysy" pokoju w tapetkach typu tej alejki -,- To ma być jak prawdziwa alejka czy pokój wytapetowany fototapetą? RE: Dzienniczek Yonepatchi - Dogz - 20-05-2015 Świetny pamiętnik. Widziałam Twój pięknie na tamatalk. Koniecznie kup sobie jakieś deco pierce taki, który Cię zadowoli. RE: Dzienniczek Yonepatchi - SpacyGirl - 20-05-2015 (20-05-2015, 19:10)Dogz napisał(a): Świetny pamiętnik. Widziałam Twój pięknie na tamatalk. Planuję już zakup Dream Change Ribbon (Yumemiru Ribbon), jeśli się uda to za 15 dni już będzie (moje P's szło 9 dni z Japonii więc sądzę że tyle samo potrwałoby wysyłanie pierce'a) RE: Dzienniczek Yonepatchi - WalnutSprout - 20-05-2015 (20-05-2015, 20:31)Yonepatchi napisał(a): Planuję już zakup Dream Change Ribbon (Yumemiru Ribbon), jeśli się uda to za 15 dni już będzie (moje P's szło 9 dni z Japonii więc sądzę że tyle samo potrwałoby wysyłanie pierce'a) Yumemiru Change jest super :3 polecam A to jak długo pierce będzie do ciebie szedł niestety zależy od wielu czynników :/ i nie zawsze ten czas jest taki sam. RE: Dzienniczek Yonepatchi - SpacyGirl - 21-05-2015 Dziś, kiedy się obudziłam około 9:30 Sayuri spała, ale miała jakieś dziwne 3 pionowe kreski nad głową. Zegar u niej wskazywał 1:30 w nocy... Więc przestawiłam czas. Po akcji zmieniania czasu nadal miała te trzy kreski. Przestraszyłam się, bo nigdy się jeszcze z tym nie spokałam, ale weszłam w ikonkę koniczynki 2 razy i kreski zniknęły. Potem popatrzyłam uważnie na metrykę Sayuri i... była głodna i smutna, chyba gdybym spała jeszcze godzinę to by mi zdechła... Zastanawiam się aż do tej pory, czy zapomniałam przestawić zegar na noc, czy w ogóle go przestawiałam, czy ktoś mi z domowników przestawił jako żart (co się nigdy wcześniej nie zdarzało) czy sam się przestawił (w co wątpię), czy może baterie siadły około 7:00 rano i mama wymieniła je i dlatego teraz czas jest zmieniony, nie wiem po prostu. może mi pamięć doskwiera... Anyways, oto trochę fotek mojej królowej ![]() ![]() ![]() ![]() tu jej się nudzi i chce się pobawić -_- tia jasne ![]() tu smuta w parku bo nikogo nie ma ![]() a tu jest na lekcji budowania robotów (???) z Himespetchi i chyba przysypia bo ma zamknięte oczka RE: Dzienniczek Yonepatchi - Carol - 21-05-2015 Jaka mała ślicznotka! :3 RE: Dzienniczek Yonepatchi - SpacyGirl - 21-05-2015 Sayuri wyszła za mąż (za Mametchi'ego) (przedwcześnie bo i tak już nie dostanę za nią tamatomo) ![]() Córeczka będzie miała na imię Ima. I planuję hodować ją na Watsurutchi. (ach gdyby istniał sposób na Yumemitchi taki jak na Himespetchi...) Mam już odblokowane Eco Town. RE: Dzienniczek Yonepatchi - SpacyGirl - 22-05-2015 ![]() Ima jest małą dziewczynką, która niedługo ewoluuje w nastolatkę.
RE: Dzienniczek Yonepatchi - SpacyGirl - 23-05-2015 Dziś Ima zmieni się w swoją dorosłą postać. ![]() Trochę ozdobiłam sobie mojego P's: ![]() ![]() Niestety czekałam cały dzień, ale nie doczekałam się ewolucji... RE: Dzienniczek Yonepatchi - Ralveyn - 23-05-2015 Fanem takiego ozdabiania to ja nie jestem, ale czarne kryształki są fajne.
RE: Dzienniczek Yonepatchi - WalnutSprout - 24-05-2015 wygląda naprawdę uroczo zgadzam się z Ralv'em czarne kryształki są fajne bardzo pasują do kremowo-żółtej obudowy
RE: Dzienniczek Yonepatchi - Carol - 24-05-2015 Mnie sie w ogole nie podoba. Takie ozdabianie mi sie z choinka kojarzy. No i jest niewygodne i niepraktyczne.
|