![]() |
|
Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! (/showthread.php?tid=2758) Strony:
1
2
|
Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Pan.Kociak - 23-09-2014 Tak jak pisze w temacie szukam TMGC ID L Używanego czy ktoś może zaoferować lub Powiedzieć gdzie można kupić???(oprócz Ebay'a) ![]() ![]() ![]() [/size][/size] P.S. nie chciało mi się dużo pisać
RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 23-09-2014 Ja mam jedno, które bym mogła w sumie sprzedać, ale najpierw się muszę skonsultować.
RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Rhaenys - 23-09-2014 Ktoś ostatnio na forum sprzedawał 15th iDL i wiem, że miał też na sprzedaż dwa zwykłe idL. RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 23-09-2014 thiefpapillon chciał sprzedać. Jakby co, to tak jak mówię, ja jedno mam, ale dam znać wieczorem. ![]() Ewentualnie jeszcze, jeśli chcesz nowe, to ja sprowadzam z eBay jak ktoś chce. (: RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - thiefpapillon - 24-09-2014 Mam jeszcze fioletowe id l zwykłe w średnim stanie.Mogę sprzedać za 100 zł+5 zł przesyłka,więc jak będziesz chciał to zrobię ogłoszenie RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 24-09-2014 Ok, zdecydowałam się sprzedać moje iD L. Jest w bardzo ładnym stanie, mam je od Michu, więc trafiło do mnie nieporysowane. Jak widać na zdjęciach Tamagotchi nie jest zniszczone ani porysowane, ponieważ cały czas jest trzymane w pokrowcu (który dołączę gratis). Jedynie co, to na dole ta srebrna obręcz jest trochę starta, ale poza tym Tamagotchi jest w stanie idealnym. Obudowa nigdzie nie odbarwiona, wszystkie przyciski działają bez zarzutu, tak samo dźwięk i wyświetlacz. Moja cena to 135 zł wliczając koszt przesyłki (priorytet polecony). Wysyłać będę z Sosnowca. Jeśli się zdecydujesz, wystawię na Allegro. ![]() ![]() ![]()
RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Pan.Kociak - 24-09-2014 Carleesi pomyśle ok?? RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 24-09-2014 Zależy jak długo się chcesz zastanawiać... Bo to Ty napisałeś, że chcesz kupić.
RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Pan.Kociak - 24-09-2014 (24-09-2014, 16:54)Carleesi napisał(a): Zależy jak długo się chcesz zastanawiać... Bo to Ty napisałeś, że chcesz kupić.czekam na zdjęcia od thiefpappilona dlatego myśle ![]() RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Viktor - 24-09-2014 Masz zdjęcia w jego zamkniętym ogłoszeniu co Michu podała... RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 25-09-2014 P.S. Pragnę przypomnieć, że żadnych sprzedaży aranżowanych tu, na forum, nie załatwia się przez PW, tylko w tematach. A przez PW się podaje jedynie dane osobiste. RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Pan.Kociak - 25-09-2014 (24-09-2014, 09:52)thiefpapillon napisał(a): Mam jeszcze fioletowe id l zwykłe w średnim stanie.Mogę sprzedać za 100 zł+5 zł przesyłka,więc jak będziesz chciał to zrobię ogłoszenieZrób ogłoszenie to kupię ok??? RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - thiefpapillon - 25-09-2014 (24-09-2014, 21:49)Hilla napisał(a): Masz zdjęcia w jego zamkniętym ogłoszeniu co Michu podała...Napisałem,że mam zwykłe do sprzedania a nie 15 th.Przeczytaj dokładnie mój post na górze.Nie sprzedaje id l 15 th ani innych,bo już się rozmysliłem nad sprzedażą,a i tak wtedy nikt nie chciał kupić. RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Carol - 25-09-2014 Czyli thiefpapillon się wycofuje. Moja oferta nadal aktualna. RE: Gdzie kupić ID L PROSZĘ O POMOC!!! - Pan.Kociak - 25-09-2014 (25-09-2014, 16:54)Carleesi napisał(a): Czyli thiefpapillon się wycofuje. Thiefpappilonowi chodziło o jego 15 anniversary
|