![]() |
|
[spotkanko] POZNAŃ II - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: [spotkanko] POZNAŃ II (/showthread.php?tid=2692) |
[spotkanko] POZNAŃ II - Katechi - 28-06-2014 Tęczowy znaczek symbolizuje Najwspanialsze Dziedzictwo Narodowe, jakim jest Tęczowy Chlebak z Biletami. Kolejne spotkanko miało się odbyć w wakacje, a skoro się zaczęło dobrze by było ustalić termin. Wiadomo - jak mamy wolne to częściej wyjeżdżamy, dlatego dobrze by było, aby chętni napisali kiedy by im pasowało. Ja powiem kiedy mi NIE pasuje: pierwszy tydzień wakacji i kilka dni z drugiego tygodnia. 19-22 lipca. 25 lipca do... początku sierpnia? Nie wiem xq Plus kilka dni z sierpnia ucieknie. Ale to się da dostosować. RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 28-06-2014 O pfffff.... po co nowy temat? Lepiej to podpiąć pod stary.. to by tworzyło spójną całość wszystkich naszych spotkań. Generalnie to wydaje mi się, że tylko my mamy na tyle blisko by się spotkać, bo reszta ma dalekoooo, chociaż NIE WIEM (Ci co byli, to wiedzą XD). U mnie np. cały lipiec wypada, a przed 15 nie da rady, bo odkładamy z Inką na Paryż, hehs. XD Sierpień jest spoko, tylko szkoda, że to tak późno. v: Chociaż może się ktoś znajdzie? + serio, ja proponuję Malte na spotkanie tym razem, w chlebaku naprawdę nie ma co robić. >>:CC RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Katechi - 28-06-2014 Nie, Malta jest straszna D: Może lepiej Plaza? Tam jest ładnie ;; Malta jest jasna, nie lubię tak oświetlonych centrów. Chociaż tam przynajmniej można się przejść i usiąść gdzieś nad bajorkiem. RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 28-06-2014 Właśnie mi chodziło o bajorko, bo same centrum faktycznie słabe, chociaż widoczki są spoko. W Plazie nie ma NICZEGO już, a okolica to jedynie ulice, więc gorzej niż Browar. ._.
RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Katechi - 28-06-2014 W Plazie jest grono fajnych sklepów... No ale w sumie nie ma gdzie tam usiąść xD No to niech będzie ta wstrętna Malta v_v Jak dobrze, że ostatnio automat dał mi gratisowy bilecik na tramwaj. RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 28-06-2014 W Plazie fajne sklepy? :OOO Omg, toż to tam niczego nie ma innego niż w Browarze. Ewentualnie można pomyśleć nad jakimś zupełnie innym miejscem, ale Malta jest spoko; przynajmniej otoczenie.XD Wstępnie na jaki miesiąc? Sierpień? RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Carol - 29-06-2014 Smutno mi, że nie mogę się przyłączyć do spotkania.
RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Katechi - 29-06-2014 Cóż... Browar jest zaśmiecony butikami typu COS, a w Plazie jest CCC i Claires. Można by też pomyśleć nad ZOO, Ogrodem Botanicznym albo Cytadelą. I tak, raczej sierpień. Szkoda, Carleesi :c Im więcej osób... tym więcej osób do wymyślania tematów do rozmów xD RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 30-06-2014 Oj Carol, nooo, fajnie byłoby się spotkać większą grupą.. :c W Plazie są po prostu tanie podróby tych sklepów, taka prawda.XD Właśnie zoo jest spoko, nad cytadelą był kiedyś zlot fanów HP i tam akurat było fajnie, więc można to miejsce wybrać!
RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Katechi - 30-06-2014 Na Cytadeli jest jakaś kawiarenka o ile dobrze kojarzę, co nie? Jest tam cokolwiek poza herbatą? Bo trochę biednie to wyglądało- Właściwie porównując Cytadelę z Ogrodem Botanicznym... to Cytadela jest pustkowiem xD Noale. RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 30-06-2014 To jest bistro, masz tam naprawdę dużo jedzenia. ![]() Nieprawda, cytadela jest tak samo rozbudowanym obiektem jak ogrody. Na ogrodach jest faktycznie sporo miejsca, ale cytadela jest znacznie większa, a w lato jest tam naprawdę ładnie. No i wydaje mi się, że kompleksowo drugie miejsce jest lepiej zaopatrzone. Aczkolwiek na ten moment idziemy tylko my, więc jeszcze chyba nie ma co tego ustalać. RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Inka - 30-06-2014 ZOO! TAK DAWNO NIE BYŁAM W ZOO SKUFHSKFUJHFSNKJFLMF RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Ralveyn - 30-06-2014 A będziesz? :O RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Inka - 30-06-2014 Zobaczy się. 8D RE: [spotkanko] POZNAŃ II - Carol - 30-06-2014 Hm, musiałabym się zastanowić jak bym się miała dostać do Poznania na 1 dzień.
|