![]() |
|
Części do Tamagotchi - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: Części do Tamagotchi (/showthread.php?tid=2682) |
Części do Tamagotchi - Dogz - 15-06-2014 Kupię uszkodzone niedziałające Tamagotchi jeśli ma ktoś zepsute kupię je ponieważ muszę wymienić przyciski w moim v4 przycisk mi się po prostu zaczął urywać jak go czyściłam. Tama moje stare v4 bardzo dobrze działa tylko przycisk jeden mi się urywa boję się, że mi wypadnie. A zapasowych przycisków nie mam, bo mam sprawne inne Tama. RE: Kupię uszkodzone Tama - Katechi - 16-06-2014 Rozumiem, że ma być tak zepsute, żeby wszystkie guziki były w porządku? RE: Kupię uszkodzone Tama - Ralveyn - 16-06-2014 Dogz, ja Ci mogę wysłać same seledynowe guziczki, jeżeli chcesz.
RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 16-06-2014 (16-06-2014, 19:36)Katechi napisał(a): Rozumiem, że ma być tak zepsute, żeby wszystkie guziki były w porządku? Tak. Chodzi mi o to, żeby przyciski były w dobrym stanie. Bo w moim starym v4 i tak się urywa przycisk aż w końcu mi odpadnie.Przy okazji przydadzą mi się śrubki od zepsutego Tama. Bo w moim v2 śrubki się tak zjechały, że teraz nadawały się do wyrzucenia. RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 16-06-2014 Michu jak chcesz to mogę ci potem przysłać v3 tylko bez przycisków i śrubek czterech od obudowy. Może Ci ta obudowa się przyda jak jakaś będzie Tama obudowę będzie zmasakrowana. RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 16-06-2014 Tak serio wymienię przyciski i śrubki do v2 przykręce od obudowy v3 ponieważ musiałam v2 przeczyścić i 2 śrubki do wyrzucenia główki się zjechały. A żal by mi było wyrzucać takiej obudowy. RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 16-06-2014 Teraz muszę poczekać, aż się odezwie Katetchi. RE: Kupię uszkodzone Tama - Ralveyn - 16-06-2014 Jak coś to ja mam też niebieską dupkę i mogę wysłać, ale chyba się wszyscy już dogadali, więc może no... nie wiem. xD RE: Kupię uszkodzone Tama - Katechi - 17-06-2014 Ja mam to zepsute v3 i jutro bym mogla zobaczyc w jakim stanie są śrubki. RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 17-06-2014 OK. Dzięki Katetchi zobacz czy przyciski są w dobrym stanie.
RE: Kupię uszkodzone Tama - Katechi - 17-06-2014 Już teraz mogę powiedzieć, że guzik jeden jest w szczątkach, więc ich nie oferuje xD RE: Kupię uszkodzone Tama - Dogz - 17-06-2014 W szczątkach jeden czyli jest zniszczony szkoda. ![]() (16-06-2014, 19:44)Maciejo napisał(a): Dogz, ja Ci mogę wysłać same seledynowe guziczki, jeżeli chcesz. Są to przyciski od oryginalnego Tamagotchi? RE: Kupię uszkodzone Tama - Ralveyn - 17-06-2014 (17-06-2014, 17:13)Dogz20 napisał(a): Są to przyciski od oryginalnego Tamagotchi?Są od v3 które kiedyś do mnie trafiło w częściach i nie dało się go odratować. RE: Kupię uszkodzone Tama - Carol - 17-06-2014 //offtop Maciejo, Twoja sygna zawsze sprawia, że jestem głodna. ;( RE: Kupię uszkodzone Tama - Katechi - 18-06-2014 Niestety cofam ofertę śrubek. |