![]() |
|
.:: Michu & Carol ::. - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Moje Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: .:: Michu & Carol ::. (/showthread.php?tid=2636) |
.:: Michu & Carol ::. - Carol - 10-05-2014 ![]() Witamy i zapraszamy! ![]() Do czytania, oczywiście. ![]() Jakoś tak wczoraj wyszło, że zdecydowałyśmy z Michu włączyć dziś nasze zielone iD i poprowadzić razem pamiętnik. ![]() Sama od siebie powiem, że chciałabym w sumie go prowadzić dopóki nie zdobędziemy obydwie wszystkich stempelków, ALE nie wiem jak zapatruje się na to Michu, więc na razie nic nie będę obiecywać. ![]() Pozwolę sobie zatem przedstawić Wam moje zielone Tamagotchi iD. <3 Po wykluciu się jajka ujrzałam malutką dziewczynkę. ^o^ Po godzinie zmieniła się w Belltchi. ![]() ![]() W sumie to się stęskniłam za tą wersją, a nigdy tak na prawdę się za nią nie zabrałam, więc to będzie ciekawe. ![]() Nie wiem jakie lokacje są do odblokowania itd. i w sumie nie chcę wiedzieć. xd Mam zamiar jutro lub dziś wieczorem wgrać jakieś fajne rzeczy przez podczerwień. ![]() Postaram się jutro wrzucić troszkę więcej zdjęć. ^^ RE: .:: Michu & Carol ::. - Dogz - 10-05-2014 Super Carol. Ja również włączyłam swoje ID też się za nim stęskniłam.W moim mieszka sobie Hoshitchi. ![]() Będę zaglądała i z chęcią będę czytać pamiętnik Carol i Michu.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 10-05-2014 Ładna ta zielona obudowa o: Na zdjęciach od BanDai nie prezentuje się tak ślicznie. Tyle pamiętników kolorowych tamciów... A ja dalej nie wiem czy wgl. myśleć o zakupie na serio czy tylko marzyć xD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 10-05-2014 Katetchi, bardzo polecam kupno kolorowej wersji! Szczególnie iD L lub P's, ale iD L bardziej.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 10-05-2014 Śliczny chłopczyk <3 @Carol: P's odpada, a iD L tak bardzo tak <3 Tylko, że myślę też nad tym 15-a, bo z tych szczątkowych informacji jakie wyczytałam, to jest o wiele lepsze. Poza tym jak zobaczyłam, że tam jest Antoinetchi i Princess Tamako ; o ; *aleznającżycienigdyniekupi* Tak czy inaczej wiedzcie, że mam na Was oko~ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 12-05-2014 Cześć wam. ![]() Sorry, że tak późno, ale byłam dziś bardzo zajęta cały dzień. ;/ Tak więc notka, będzie krótka, nie gniewajcie się. <3 Belltchi miała dziś w miarę dobry dzień. Zachorowała tylko raz, grałam z nią dużo w gry i ogóle myślę, że humor miała dziś niezły. ![]() Poza tym zawarła nową znajomość z moją przesłodką postacią z iD L 15th. ^^ Tu dzisiejsze zdjęcie: ![]() Jakoś po południu usłyszałam dźwięk ewolucji. W obydwóch! xD I tak, ku mojej uciesze, Belltchi zmieniła się w mega słodką Chuchutchi. <3 ![]() A tu jej koleżanka. ![]()
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 12-05-2014 Jej koleżanka *-* A maleńka czerwoniutka jest taka... czerwoniutka <3 Czekam na jakąś większą notkę, ale nie, żebym napierała~ W końcu dni robocze T_T RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 13-05-2014 Jeju, ale słodkie są te postacie! *v* W ogóle iD wydaje mi się takie minimalistyczne i urocze, aż bym chciał kupić. XD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 13-05-2014 Hie, hie, hie! Taaak! ![]() Chuchutchi ewoluowała i maaam... Furawatchi! Yay! <3 Tak uwielbiam tą postać. ;3![]() Kurde, teraz mi się zwaliło na głowę mnóstwo nauki na kolejne 3 dni, ale obiecuję, że znajdę chwilkę, żeby wrzucić coś przez podczerwień i porobić dla was zdjęcia.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Katechi - 13-05-2014 (13-05-2014, 07:44)Maciejo napisał(a): W ogóle iD wydaje mi się takie minimalistyczne i urocze, aż bym chciał kupić. XDMinimalistyczne? xD *dla niej to ma tyle tego wszystkiego* Fajne tamcie :'D A te oszukane gry... To jak granie w Simsy na kodach xD Zczitowane Tamagoczi, co za czasy ; o ; RE: .:: Michu & Carol ::. - Qinling - 13-05-2014 Yay, Violetchi! Znaczy... Furawatchi. Masz może linka do takiej oszukanej gry na zwykłe iD? RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 15-05-2014 Katechi, no mnie się takie dość minimalistyczne wydaje w porównaniu do iD L, ale sam nie wiem. v: Qinling, o ile taka w ogóle istnieje to będzie tutaj: http://www.gotchiworld.de/ RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 15-05-2014 Hejo! :3 Zebrałam się wczoraj w sobie i wgrałam na moje śliczne zielone iD różne itemki przez podczerwień + tą oszukaną grę (którą można znaleźć TUTAJ) i taką fajną ze strzelaniem (którą można znaleźć TUTAJ). Wystarczy zapisać obrazek i wgrać go na swojego Tamka. ![]() Wracając do mojego iD. Wgrałam sobie parę ładnych tapetek, w tym fanowskich, i zrobiłam ze swojej Furawatchi czarownicę... ;D ![]() Powiem wam, że w końcu się zaczynam totalnie przekonywać do tej wersji i bardzo chcę zdobyć wszystkie stempelki. Zajmie mi to troszkę, ale w tej wersji jest to na tyle proste, że mogę się w to pobawić. ![]() Jutro Furawatchi powinna dostać znaczek MO i będę ją mogła wydać za jakiegoś przystojnego Tama-mena. xD RE: .:: Michu & Carol ::. - Carol - 16-05-2014 To ja w takim razie zawieszam pisanie, poczekam, aż znowu będziesz mogła robić wpisy, żeby fair było.
RE: .:: Michu & Carol ::. - Ralveyn - 16-05-2014 Od teraz (przez Carol >: D) Violetchi zawsze będzie mi się kojarzyć z czarownicą, jest idealna dla tej roli! D Generalnie pytanie - planujecie np. wspólnie odpalić inne tama?
|