![]() |
|
(Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Ogłoszenia (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka (/showthread.php?tid=2476) Strony:
1
2
|
(Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 08-02-2014 Sprzedam Tamagotchi v6 Music Star pomarańczowe wraz z kostką. ![]() ![]() ![]() ![]() Opis : Tamagotchi jest w idealnym stanie. Ma jedno potarcie z boku, ale malutkie. Niewidoczne. Zero rysek na ekranie czy obudowie. Mało się nim bawiłam, bo jakoś mnie nie zaciekawiło, więc leżało sobie spokojnie cały czas w pudełku. Do Tamagotchi dodaję plastikową kostkę do gitary, która była w zestawie. Cena : 75 zł + przesyłka pobraniowa 18 zł = 93 zł. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Carol - 08-02-2014 Pięęęęęęęęęęękne! *__* RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 08-02-2014 To chcesz Carol kupić czy jednak nie? RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Carol - 08-02-2014 Nie mam na to kasy, drogo. :< RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Inka - 09-02-2014 W takim razie prosiłabym o nie pisanie postów nie wnoszących nic do tematu. ^^" RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 09-02-2014 Chcę za nie dużo, bo ono wygląda jak nowe, bardzo mało je używałam. Przesyłka pobraniowa zdrożała o 3 zł. Widziałam jedno v6 też za około 100 zł (lecz nie jestem pewna.) Dobrze, w takim razie mogę zejść z ceny Tamagotchi do 65 zł. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Papillon - 09-02-2014 Ja kupuję,ale jeżeli będę mógł ci z góry zapłacić i z przesyłką poleconą priorytetową z folią bąbelkową,która taniej kosztuje(około 5 zł). RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 09-02-2014 Wysyłam tylko pobraniową prioretytową. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Papillon - 09-02-2014 A to szkoda,a dlaczego z góry nie chcesz? RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 09-02-2014 Po prostu nie mogę. Rodzice nie pozwalają. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Liv - 09-02-2014 Nie mają Twoi rodzice konta bankowego? RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - chuun - 09-02-2014 Mają, ale nie zgadzają się już na inne formy płatności. Chyba, że ktoś chce odbiór osobisty. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Caremay - 05-03-2014 Dziękuję Michu! Tamagotchi mogę sprzedać za 65 zł + 18 zł przesyłka. Czyli tak jak było ustalone poprzednio. RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Ralveyn - 08-03-2014 Matko, jakie piękne MS ^3^ Akurat szukam czegoś nowego i w sumie bym się skusił... Ale, można negocjować co do ceny, czy raczej nie bardzo?
RE: (Sprzedam!) Tamagotchi v6 Music Star + kostka - Caremay - 08-03-2014 Nie bardzo Maciejo. Music Star jest w stanie idealnym, nie używałam go w ogóle. Wygląda jak wyjęte dopiero z opakowania. Nie przesadzam!
|