![]() |
|
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Elektroniczne zwierzątka innych firm (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=72) +--- Wątek: Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka (/showthread.php?tid=2245) |
Chwalimy się - elektroniczne zwierzątka - Carol - 04-06-2013 Ok, żeby nie pisać o tych innych wersjach w dziale przeznaczonym dla Tamagotchi, to zrobię taki temat i tu. ^__^ No to zacznę: udało mi się ogarnąć Rikou No Koibito i nawet mi się to podoba.
RE: Chwalimy się - Carol - 04-06-2013 Ja też miałam przez moment ale nie spodobała mi się. ;D A mój Dino miał urodziny. ;> RE: Chwalimy się - Dogz - 09-06-2013 Mój piesio urósł. :> RE: Chwalimy się - Carol - 09-06-2013 Mój Dino dzisiaj też. ;3 Znowu wygląda jak niedorozwinięty. xD RE: Chwalimy się - Carol - 10-06-2013 Zrobiłam nowy pokrowiec. ^__^ I właśnie robię drugi, zielono-bananowy. <3 Michu, patrz xDDD ![]() Tak wygląda jak się cieszy, haha.
RE: Chwalimy się - Carol - 10-07-2013 Taaaaaaaak! ^__^ Mam prawdziwe, oryginalne Dinkie Dino. ^__^ ![]() A do tego okazało się, że to, co miało być klonem Nano Puppy, jest tak naprawdę Super Pet'em, który ma to samo oprogramowanie jak Apollo Pets i właśnie sobie hoduję słodkiego kurczaczka!!! <3 Tak długo czekałam na ten dzień! ^_____^ ![]() A tu zdjęcia multi pet'a 16 in 1. ^__^ ![]() (Tak, lol, wykluwa się z serduszka... xd) ![]() Dzidziuś pandy. ![]() EDIT: Przyszły moje zwierzaki z wymiany! Napisałam jakiś czas temu na tumblr, że mam dwa Octogotchi i że się chętnie nimi z kimś zamienię lub je sprzedam. I jedna dziewczyna z Niemiec napisała, że się ze mną chętnie wymieni. Dziś dostałam paczuszkę! ![]() ![]() Krokomierz z pingwinkiem z jakiegoś anime czy mangi, generalnie działa jak TamaWalkie. ;] Nano Turtle - zawsze chciałam mieć oryginalnego Nano. Ten jest z drugiej fali, znacznie rzadszy niż te z 1. I to żółwik! Totalny odjazd! <3 RE: Chwalimy się - Dogz - 10-07-2013 Ojej! super, że masz Nano żółwika jest naprawdę słodki. Kupowałaś przez eBaya? RE: Chwalimy się - Carol - 10-07-2013 Dogz, przeca napisałam, że: (10-07-2013, 18:12)Carol napisał(a): Przyszły moje zwierzaki z wymiany! RE: Chwalimy się - Dogz - 17-08-2013 Mój elektroniczny piesek jest w 3 etapie wzrostu i ma. 3 Yr. RE: Chwalimy się - Carol - 23-10-2013 Włączyłam mojego Akachan Dino i Gyaoppi Bird. ^^ EDIT: Będę robić wymianę z laską z USA i dostanę Giga Pets Salem the Cat za Gyaoppi i dwa pokrowce. ![]() ![]() EDIT: HA! I jeszcze się zgodziła na wymianę powerpalz cat i trzeci pokrowiec na Yuki Penguin!!!!! OMGOMGOMG!!! ![]() EDIT: Hehehehehe, będę miała chyba Giga Pets 101 Dalmatians. Słodziak. :3![]() EDIT: Za dużo czasu spędzam na TamaTalk... Cały czas zapominam, że tu możliwość edytowania posta nie wygasa po 24 godzinach... ;/ //Inka EDIT: YYYEEEAAAHHH już zostało wysłane i powinno przyjść w przeciągu 2 tygodni! ^^ RE: Chwalimy się - Dogz - 30-10-2013 Znowu włączyłam psiaka XD. RE: Chwalimy się - Carol - 04-11-2013 HEHEHEHEHE, odebrałam dziś paczuszkę. ;3 ![]() ![]() Dostałam jeszcze w bonusie podróbkę Tamagotchi, która szczerze mówiąc wygląda ciekawie i mam zamiar się nią w najbliższym czasie pobawić. ;] RE: Chwalimy się - Dogz - 04-11-2013 Fajny dalmatińczyk. Chciałabym mieć chociaż jedno oryginalne Giga Pets. RE: Chwalimy się - Carol - 04-11-2013 Mam je z wymiany za Nano Turtle, które też miałam z wymiany, haha. No cóż, warto należeć do Tamatalk i warto mieć konto na tumblr i wyłapać ludzi, którzy kolekcjonują elektroniczne zwierzątka. Zawsze znajdzie się ktoś, kto zechce to co Ty masz i ma to co Ty chcesz.
RE: Chwalimy się - Carol - 08-11-2013 Heheheeee. Udało mi się zaaranżować kolejną wymianę. ^^ Będę miała pieska Hitorikko. Wystarczyło, że napisałam na tumblr, że poszukjuę rybki Hitorikko i zgłosiła się osoba, która ma pieska Hitorikko. I chce za niego tylko dwa pokrowce. ^^ I wyśle go już dzisiaj!.
|