![]() |
|
galeria liri - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: galeria liri (/showthread.php?tid=1894) |
galeria liri - Lyree - 24-03-2012 Tak, postanowiłam założyć galerię. :3 Zapewne część kojarzy, że raz już takową tutaj posiadałam, ale w związku z tym iż swego czasu zawiesiłam działalność graficzną, zdecydowałam się wtedy zesłać ją do forumowego śmietnika. Aktualnie zamierzam wrócić do tego zajęcia i czemu by nie założyć sobie galeryji. c: Przed Wami dwie moje dzisiejsze prace. ![]() ![]() źródła: renders-graphiques.fr ; feel.zeroexposure.net ; myanimelist.net :3 czekam na obiektywne opinie. RE: yay~ - Bella - 25-03-2012 W tej pierwszej zaciapałaś tymi... flarami (?) render za bardzo. Druga jak dla mnie super, ale niepotrzebnie miecz czy ta dzida czy co to się ściemnia na końcu. RE: yay~ - Scalee - 25-03-2012 Pierwsza słodka jest, ale trochę napaćkana tymi kropkami. XDD 9~ A ta z Saber jest idealna po prostu. : D RE: yay~ - Lyree - 25-03-2012 Dziękuję. :3
RE: yay~ - Tarjei - 25-03-2012 No więc tak. Pierwsza jest świetna i wgl tylko jakbyś usunęła jej to zielone z twarzy. Bo tak to te światełka super ale to jedno... >: Co do drugiej wygląda bardzo ładnie, nie mam zastrzeżeń. A w trzeciej postać jest zbyt rozmyta, jakbyś zrobiła wyraźniej to efekt byłby naprawdę dobry, a tak to wsyzstko psuje. Za całokształt - 9/10~ RE: yay~ - Lyree - 26-03-2012 O, dzięki, a tak w ogóle to muszę wspomnieć, że nie do końca wiem co robię, bo mam problemy z wyświetlaniem, no, jasności, rozmycia itd., zazwyczaj tego, więc działam nieco "na ślepo". XDD RE: yay~ - Lyree - 02-04-2012 (Sorry za post pod postem) Dobra, moja chwila, nigdy nie dawałam chyba tutaj moich rysunków. Skan jest jaki jest (nie umiem skanować, hahaha), na kartce w kratce i w ogóle, ale jakoś. ![]() muahahah. ? ^^ Tak patrzę, nawet nie widać chyba, że siedzi na chmurce. >.> RE: yay~ - Inka - 02-04-2012 Jak już mówiłam - śliczne. ^__^ Tylko ta książka jakoś tak dziwnie jest. XD RE: yay~ - Scalee - 02-04-2012 Pięknie. : D A na kartce też jest tak lekko narysowane, czy tak zeskanowało? XD RE: yay~ - Tarjei - 02-04-2012 Ma naprawdę ładną twarz i oczy. Lubię Twój styl rysowania (dziwnie mi to mówić, nie widząc innych rysunków). : D Tylko ramiona ciut nieproporcjonalne. ^^' RE: yay~ - Lyree - 02-04-2012 Dziękuję. *.* Miło mi. ^_^ Skal, wiesz co, raczej lekko, niewiele mocniej niż wyszło tutaj, niemniej niektóre szczegóły są tutaj niewidoczne lub prawie ich nie widać, np. cienie przy chmurkach i na nich. RE: yay~ - Bella - 02-04-2012 Coś kształt twarzy nie halo. :c RE: yay~ - sweep. - 03-04-2012 Następnym razem przy skanowaniu polecam otworzyć obrazek w Gimpie/Photoshopie lub innym programie graficznym i: - Obrócić, aby nie był na skos, - Przyciąć, - Poprawić jakość (najlepiej za pomocą krzywych/poziomów) Niestety tak wygląda to dosyć nieestetycznie i nieprofesjonalnie. Co do samej pracy, ma sporo błędów, ale jest dobra, podoba mi się pomysł i niektóre detale. Sukienka od pasa w gore narysowana świetnie! Te kokardy wyglądają naprawdę dobrze. - Ps. Bardzo przepraszam za brak polskich znaków, pisze za pomocą telefonu. Poprawiłam. c: // Scal RE: yay~ - Lyree - 14-10-2012 ^ Sweep - Jakby mi się chciało to bym tak zrobiła. :3 XD Wszyscy ostatnio odświeżają galerie, a ja mam zaległą prackę dla Skal.. No więc, z dedykacją dla Skal: RE: yay~ - Inka - 14-10-2012 Już mówiłam że jest śliczna i Lyrowa taka, ale się powtórzę. :3 |