![]() |
|
Music Star - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Tamagotchi (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Problemy i pytania (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Music Star (/showthread.php?tid=1872) |
Music Star - Zakuro - 21-02-2012 Jeżeli był taki temat, to proszę, daj link i go zamknij. Dziękuję. (Ja nie znalazłam takiego). A więc - mam od trochę dawna V6, ale niedawno włożyłam nowe baterie i gram dalej. Mam 1 generację i zespół pop. Mało ćwiczę, mam tylko w jednym 999 punktów (reszta ponad 700 i 600). Przedwczoraj przyszła gitara i dała 10 000. Wczoraj 2 000 000 i dzisiaj jeszcze więcej, a potem miała koncert (nic nie robiłam) i jestem 1st. Dlaczego tak łatwo to poszło? W ogóle, na czym polega to bycie gwiazdą? Dziwne to jest xD RE: Music Star - Even - 21-02-2012 Ojojoj. To czy będziesz gwiazdą zależy od tego, czy jury cię przepuszczą (znaczy się twojego tamka). Do tego nie trzeba wcale wszystkich punktów życiowych (mówcie co chcecie ale ja zbadałam tę sprawę) tylko ulubiony instrument, ulubioną zabawkę, zero stresu i głodu (nie jestem pewna ale na wszelki wypadek) i przede wszystkim DUŻO ćwiczyć. Jak jury cię przepuszczą to zaczynasz grać koncerty i zarabiać miliony, aż w końcu znajdujesz się na 1 miejscu (czyli 1st). Z tej mojej bezsensownej paplaniny wynika, że dobrze zajmowałaś się tama. Amen i pokój wam. RE: Music Star - Zakuro - 21-02-2012 Dziękuję xD Nie wiem, ja tam normalnie grałam, karmiłam, czasem grałam w grę ... Tylko mnie zdziwiły te sumy XD RE: Music Star - Even - 21-02-2012 Właśnie grając w gry dostajesz punkty życiowe. Z tego wszystkiego aż zachciało mi się pograć na Music Starku. XD
RE: Music Star - Zakuro - 22-02-2012 Even mam jeszcze pytanie, bo widzę że jesteś znawczynią MS Jak poślubić tamka? Jakiś łatwy, szybki sposób. Jakby co, ona ma 7 lat więc najwyższa pora...
RE: Music Star - Inka - 22-02-2012 W MS swatka sama przychodzi. RE: Music Star - Dogz - 22-02-2012 Jak Tamek ma 6 lat trzeba nastawić godzinę na 12:29 i poczekać minutę i gitara zaproponuje nam partnera lub partnerkę. RE: Music Star - Scalee - 22-02-2012 No to ja się tu wtrącę. Wystarczy trafić na godzinę kiedy przychodzi swatka. W którymś poradniku to było, choć nie zawsze działało. Wystarczy zmieniać godzinę na minutę przed tym czasem, poczekać i zobaczyć czy przyjdzie swatka. Jeśli nie, to na inną taką godzinę. Postaram się zaraz znaleźć ten poradnik. RE: Music Star - Zakuro - 22-02-2012 A jak ma więcej niż 6 np. 7 to też działa? RE: Music Star - Dogz - 22-02-2012 Działa, ale jak tamek będzie staruszkiem musisz trochę poczekać na swatkę. EDIT: Przed chwilą sprawdziłam swatka przychodzi dokładnie o godzinie 12:30. RE: Music Star - Scalee - 22-02-2012 No właśnie, nastaw na 12:29 lub 16:29. A, i to działało, z tym nie działaniem pomieszałam z tymi jurorami. XD I od razu gratuluję szczęścia u jurorów, mi chyba dopiero przy 6 generacji dali same kółka. XD RE: Music Star - Zakuro - 22-02-2012 Zrobiłam tak. Przyszła gitara i dała kasę. Fajnie xD A jak robię pauzę, to to jakoś wpływa? RE: Music Star - Scalee - 22-02-2012 Nie jestem pewna. Spróbuj na inną godzinę. Próbuj kilka razy, musi się udać. RE: Music Star - Zakuro - 22-02-2012 Teraz przyszedł król i dał mi jedzonko xD Przynajmniej znam sposób na kasę i prezenty Próbuję dalej.
RE: Music Star - Dogz - 22-02-2012 A w jakim wieku jest Twój Tamek? |