![]() |
|
Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Bazgroły z pod ręki Anju ; D (/showthread.php?tid=1639) |
Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Najważniejsza w moim pobycie na forum jest galeria. Kocham ją. Mimo ostrych krytyk (z mojego dzieciństwa, ktoś pamięta może? xd) nie poddawałam się i cały czas ćwiczyłam rysunki. Manga wychodzi mi bardzo koślawo. Niestety :< . Wstawię teraz kilka staroci (będzie tam pisać Coffe więc od razu uprzedzam że to ja!) . :> . ![]() Stara rewelacyjna Ruko która spada z kanapy... Staroć :< ![]() Moja B*RS na ścianie <333 ![]() Stara miku z tamtego roku :>. Nie jest nawet taka zua. ![]() Brzydkie coś z oczami z gradientu :<. ![]() Ja i chipsy... ![]() Róża...Jeszcze z tamtej galerii. ![]() Mój piesek. ![]() Kaczuszka <33 Narazie starocie. Potem dam jeszcze moją koślawą mangę. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Tarjei - 20-11-2011 Z tego wszystkiego podoba mi się tylko druga praca, no i włosy oraz twarz Miku są niezłe. Dawaj tę mangę. : D RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Znaczy to nie manga tylko postacie mangowe animcowe i vocaloid. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Tarjei - 20-11-2011 Nie rozumiem cię. XD "Potem dam jeszcze moją koślawą mangę." (nie chce mi się cytować), to znaczy, że to twoja manga, czy zbiór narysowanych postaci? RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Zbiór narysowanych postaci z mangi. Rysowane mangą. ![]() ![]() ![]() ![]()
RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Łakomczuszek Pospolity - 20-11-2011 Ładne rysunki, widać że dużo ćwiczysz. Dużo rzeczy jest jednak do poprawki, ale myślę że z czasem sama sobie wszystko wyćwiczysz. Podoba mi się kaczucha, taka prosta, ale za to ładna, co do mangowych rysunków to w niektórych rysujesz za duże oczy. Pochwała Ci się należy za ubrania, mimo że nie sa Twojego pomysłu, to z reguły są całkiem dobrze narysowane. Poćwicz rysowanie dłoni (taaa... sama mam z tym problem a się czepiam) bo w ostatnim rysunku zawału można dostać co tej dziewczynie się stało z łapą. Staraj się rysować tak by na prostej linii nie widać było "sianka", czyli żeby rysować jedną krechą, ba czasami coś takiego można w Twoich rysunkach zaobserwować. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Taaa wiem. Narysowałam jej czarną rękawiczkę no bo dupa! Gdybyś zobaczyła rękę musiałabym iść na twój pogrzeb. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - halfi - 20-11-2011 Dziewczynka z parasolem przerysowana, czy z głowy? RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Przerysowana xd . Podobała mi się. RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Inka - 20-11-2011 Ścienna BRS zmiotła wszystko. <3 RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 OwO. Może pokaże z światłem dziennym bo to było przy lampce i jest pomarańczowe. EDIT: ![]() Dła Inki zrobiłam w świetle dziennym aby mogła zobaczyć że jednak nie jest to ładne ; 3 . RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Lyree - 20-11-2011 Naprawdę fajne. :> RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Anju - 20-11-2011 Nie żartujcie D: . Nic się nie zmieniło od czasów Coffe. No ale miło słyszeć ^^" . RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Inka - 20-11-2011 Jest mega. W każdym razie mnie się podoba. ^__^ RE: Bazgroły z pod ręki Anju ; D - Neiver - 20-11-2011 Ładnie. :3 Ale druga praca z mangi - oczy są troszeczkę za blisko siebie. Co do ostatniego obrazka - lepsze by były jakieś kontury, ewentualnie tło. *.* |