![]() |
|
Śmieszne Dialogi ~Happy~ - Wersja do druku +- Forum Tama-World (http://forum.tamaworld.pl) +-- Dział: Społeczność Tamafanów (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Nasza twórczość (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=33) +---- Dział: Literacka (http://forum.tamaworld.pl/forumdisplay.php?fid=46) +---- Wątek: Śmieszne Dialogi ~Happy~ (/showthread.php?tid=110) Strony:
1
2
|
Śmieszne Dialogi ~Happy~ - ~Happy~ - 26-01-2011 Tu będę dodawała różne, śmieszne, pełne radości i uśmiechu, by wasze dzieci było uśmiechnięte. Jakby coś to ja jestem autorką dialogów. Proszę o szczere oceny. Temat: Szalony Klient Haalo? Mówi obsługa Orange Klient odpowiada: Czy można u państwa kupić bilety do Los Angels? Obsługa: Oczywiście, a może do Chin Klient: A jest tam Micheal Jackson, bo w Los Angels chyba tak.. A może Chiny. Obsługa: Może pana powaliło? Klient: Jak to powaliło? Obsługa: Mogę Panu sprzedac Karte do Orange za 100 zł Klient: Dostane Gratis Bilet do Antarktydy? Obsługa: Ależ oczywiście, nawet 1000 $ GRATIS - . - Klient: Rzuca słuchawke, skacze z radości mówi Żonie: Klient: JESTEŚMY BOGACI Żona mówi: Powaliło cię? Klient: Ta sama bajka ... Obsługa Orange: Witamy, w czym Panu pomóc? Klient: Chce kupić bułkę z masłem Obsługa: Pan żartuje? Klient: To z dżemem Obsługa: Sprzedam Panu Nokie z Aparatem, od 1000 zł Klient: A dostanę kanapke z szynką? Obsługa: Oczywiście, dodatkowo 999999999$ Klient: Dzwonie, do żony powiem jej to Klient: Zośka, dostaliśmy 999999999$ i kanapkę z szyneczką! Zosia: Skąd tyle $ ? Klient: W TotoLoto wygrałem Zośka: Robimy Impre? Klient: JOŁ Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Waka Waka e.e.e Sami nami e.e.e I wszyscy razem Waka Waka e.e.e - Inka - 26-01-2011 Jak na moje ani to śmieszne ani ciekawe. o_o - Viktor - 26-01-2011 ~Happy~ napisał(a):by wasze dzieci było uśmiechnięteRozumiem że to forum jest nienormalne ale jeszcze dzieci nie mamy póki co... D: - muffin - 27-01-2011 Mówiłem, nie pij tyle. D: Co do dialogów, to chyba już wolę Strasburgera. - Duff - 27-01-2011 Dobranoc. Tej pani należy się nagroda Jobla. To jest ni do rymu ni do taktu. A dzieci jeszcze nie mam. - Viktor - 27-01-2011 Na takie teksty btw jest strona piekielni.pl. Czemu wg mnie to wyglada jak bot? XD 1 post, nie przedstawia sie ani nic i od razu jakieś dziwactwa nam wciska. Większość osób na tym forum raczej jest za czarnym humorem, tak w ogóle. - Duff - 27-01-2011 W ogóle jej pisanie jest dziwne. Jakby translatora używała. Np. : Cytat:Tu będę dodawała różne, śmieszne, pełne radości i uśmiechu, by wasze dzieci było uśmiechnięte. wtf? D: - Lyree - 27-01-2011 Haha. XDD To rzeczywiście było śmieszne. A raczej zabawne było czytanie komentarzy na temat tej... e... twórczości. XD ~Happy~, gratuluję. - ~Happy~ - 27-01-2011 Nowy śmieszny dialog dla waszych dzieci. Obsługa Orange: Witamy, w czym Panu pomóc? Klient: Chce kupić bułkę z masłem Obsługa: Pan żartuje? Klient: To z dżemem Obsługa: Sprzedam Panu Nokie z Aparatem, od 1000 zł Klient: A dostanę kanapke z szynką? Obsługa: Oczywiście, dodatkowo 999999999$ Klient: Dzwonie, do żony powiem jej to Klient: Zośka, dostaliśmy 999999999$ i kanapkę z szyneczką! Zosia: Skąd tyle $ ? Klient: W TotoLoto wygrałem Zośka: Robimy Impre? Klient: JOŁ Wyginam śmiało ciało Dla mnie to mało mało Waka Waka e.e.e Sami nami e.e.e I wszyscy razem Waka Waka e.e.e - Duff - 27-01-2011 O Chryste Panie, oszczędź nas i spraw aby już nie pisała takiego gówna. *branoc* To forum jest coraz bardziej ten teges. - Inka - 27-01-2011 ~Happy~ napisał(a):dla waszych dzieci.Czytasz ty w ogóle nasze posty...? Btw. czy ciebie bawi to, co piszesz? o_o Bo mnie nie rozśmiesza coś typu "Zbyszek: A ja mam golarkę i samochód i 23576243859672384687235$, i jeszcze bułkę z pasztetem". - ~Happy~ - 27-01-2011 Ale z was smutasy! :yay: - Ejtis - 27-01-2011 ~Happy~ napisał(a):Nowy śmieszny dialog dla waszych dzieci.Moich dzieci to nie bawi. - Duff - 27-01-2011 ~Happy~ napisał(a):Ale z was smutasy! :yay: *facepalm* Gdyby to było na serio śmieszne, to by się śmiali wszyscy. No sorry, ale przez takie coś to można jedynie sraczki od depresji dostać. - ~Happy~ - 27-01-2011 Dziwny jesteś wiesz! :/ |